Piratens Furia! SÅLD!!

Här kan du visa upp ditt projekt som inriktar sig på cross och supermotard. Inga frågor i detta forum!

Moderatorer: Speedway, MrAndersson, TheAndersson, CaToXXo

Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Piratens Furia! SÅLD!!

Inlägg av Piratenn »

Välkommen till mitt Furia projekt! 8/06/14 -> 23/10/15
Bild
Projektet nerlagt 24/10/2015

[spoiler] Tjenare alla TSR-are igår så sålde jag min underbara Furia fick 8000 för den vilket jag blev väldigt nöjd över! kändes även somm att den hamnade rätt händer!

Så nu är alltså Mitt Furia projekt nerlagt, men det kommer upp ett styling projekt inom kort! (KOM GÄRNA MED FÖRSLAG

men här kommer lite bilder på hur moppen såg ut innan jag sålde den! :D

Bild
Bild
Bild
Bild

Ha de gött! kommer nog tillbaka snart! ;)

Historia
[spoiler] Allt började med att jag köpte min brors moppe (Motorhispania Furia -00) och redan efter första körningen så var jag som förälskad i den, direkt när jag kom hem började jag planera o planera, och här har vi vad jag kommit fram till; en projekt som ska vara så extremt kul och lärorikt, hoppas ni stannar! [/spoiler]

Vad jag har tänkt mig.
Färdigt (:lol:)
Påväg(:o)
Kanske/ska beställa.. (:?)

[spoiler]Ny stänkskärm (:lol:)
Fram lykta (:lol:)
Lacka kåpor (:lol:)
Lacka kröken (:lol:)
Fatbar (:?)
Modda in Derbi bakskärm (:o)
Baklampa med inbyggda blinkers (:lol:)
Måla bromsok (:?)
Nya drev & kedja (:lol:)
Ny växelpet (:?)
[/spoiler]
Så här såg den ut när jag fick den
[spoiler]Bild


Börjat jobba! :wink:
Bild

Fler bilder kommer upp imorgon! :lol:[/[/spoiler]
Mini update!
Jag ska åka till min farmor och kommer hem på fredag, så mer loggar och bilder kommer då! Stay tuned /Piratenn
Tråkig och rolig update!
[spoiler]Hade fått dreven och den nya kedjan och satte på och allting funkade, började sen känna att moppen ''skuttade'' lite som innan så jag åkte hem o kollade. Det var så att bussningen i svingen hade lossat så det glappade som fan, så jag gick in och kollade på blocket och såg att en snubbe slålde Furia ramar för 500:- så jag åkte dit o köpte en, tog av svingen, och allting var okej. Har nu börjat slipa ramen (den ska va stål-silver) och sa sätta på den imorn, ny update med bilder kommer snart! //piratenn [/spoiler]


Dagens fotologg!
[spoiler]En bild på moppen i nuläget!

Bild

Har slipat ner den nya svingen, blev rätt bra tycker jag. slipade inte ner hela utan bara den delarna man riktigt ser :roll: Bild!
Bild
närmare bild
Bild

Hur jag gjode:
Började slipa bort den gamla lacken, torkade med T-röd och sen gummiduk som samlar upp allt damm och skit (y) sedan la jag ett lager klarlack, vänta fem minuter, la nästa osv...

Bild[/spoiler]

Dags att ta bort och sätta på ny sving!
[spoiler]
hängt upp moppen i torkställningen och lossat alla skruvar..
Bild
Visade sig visst att bulten hade rostat fast i motorfästet på svingen, så vi borrade och bankade, och ett antal svordomar senare så var den av!(lagrerna från svingen va helt borta, inte konstigt svingen glappade så!)
Bild

dags att sätta på den nya svingen...
Bild

Nya svingen på, blev mycket snyggare tycker jag! Se hur länge lagrerna håller den här gången... :roll:
Bild[/spoiler]

Imorgon åker jag till sommarstället, ska kanske köpa en Gilera lyktkåpa på vägen ner, vad tycker ni?



Kåpa införskaffad!
[spoiler]Bild[/spoiler]

Mina "färgplaner" är.
Grön stänkskärm, vit lyktkåpa, gröna kylarvingar, vita bakkåpor och grön bakskärm.
vad tycks? :D
//Piratenn :lol:

Update!!

[spoiler]Har precis kommit hem från tjejen med nylackerade kåpor,nu sitter kåporna på och kedjan är justerad.[/spoiler]

här kommer en Före -> Efter bilder :D
[spoiler]Före:
Bild

Efter:
Bild
Bild
Bild[/spoiler]

Ge mig gärna förslag om vad jag kan ändra på moppen så den blir fränare:D


Update!! :lol: 09-09-14

[spoiler]Var och köpte en hjälm häromdagen, och då blev det ett styrstags-skydd.
Kommer upp nya bilder snart när den nya beställningen med nya delar,Handskydd, Kawasaki stänkskärm, ''höjningsats'' för styret.
Hittade en SM fram fälg med fint däck på som farsan förhoppnings vis ska plocka upp på torsdag!
Bilder:
Bild
Bild
Bild[/spoiler]

Update! 09/10


[spoiler]Så... beställningen från ultimateMX, vi fick fel paket, så istället för handskydd och stänk skärm så blev det ett stöd! vi ska skicka tillbaka det. Nytt framhjul blev det inte heller för han hade ''inga pengar'' så ny uppdatering kommer om några dagar![/spoiler]

Update! nya delar!!!

[spoiler] Hittade en mystisk låda i källaren och tog upp den till rummet för att utforska.. Bild

undra vad det kan vara i den... Oj! hoppsan, moppe delar! :lol:
Bild

Blev jävligt nöjd med färgen på delarna, det var nästan samma nyans som dem andra kåporna var lite nojjig med det i början eftersom det inte såg ut som rätt färg på bilderna. Framskärmen passade rakt på som tur var, inga nya hål behöver borras, handskydden var också lätta att sätta på :lol:

I nästa update så blir det förhoppningsvis nytt bakdäck pga. punka på nuvarande. men innan dess blir det bara ny slang för tillfället tills mer pengar rullar in! //P

Resultat:
Bild
Bild
[/spoiler]


Text Update, Wey!

[spoiler] Inte mycket har hänt med projektet sen dem nya delarna kom. har finjusterat lite, har också gett mig på ett försök på den där förbannade baklampan med blinkers, men inte gått något vidare... Läs min hjälp-tråd! Menmen, Införskaffat ny slang då vi upptäckte att ventilen va kaputt, så slangen ska FÖRHOPPNINGSVIS... på imorn! så efter det blir det en bildupdate med polarns GoPro 8) (liksom, varför köpa när man kan låna, Gratis!) Här kommer mina planer för vintern iallafall!
  • Crossplatta, med någon slags belysning (YZ platta, om ni har någon liggandes, skriv ett PM!
    KTM bakkåpor, ska moddas och lackeras!
    Svänghjuls-kåpa och nytt kedje skydd
    Dreva om
    Styla Ljuddämparn
    Gaffelbenskydd
Det var allt för idag, Söv gött! [/spoiler]


Lite bilder!
[spoiler]Bild
Bild
Bild
Bild[/spoiler]

En liten resumé
  • Handskydd - BarkBusters VPS-MX
    Stänkskärm - R-Tech Kawasaki KXF 450
    Lyktkåpa - Gilera SMT
    Sving - MH Furia -02
    Avgassystem - MK Thrower
    Drev - 11/62
bild update!!
[spoiler]
Min brors flickvän är fotograf, så passade på att fråga ifall dem hade tid att knäppa några bilder, tycker det blev extremt bra! Kommentera vad ni tycker!:mrgreen:
Bild
Bild[/spoiler]


Liten Text Updatering! :D
[spoiler]Hittade en annons på blocket där det var en snubbe som säljer KTM bakkåpa, färdigmoddad! för furia. och ett par SM fälgar med rätt fräscha däck. blir förhoppningsvis ett köp nu till lovet! får hålla tummarna och hoppas att det blir nåt :mrgreen: [/spoiler]

Planer! (liten spoiler på ett ungefär :D)
[spoiler]Bild
/Piratenn[/spoiler]

Uppdatering, SM fälgar! 14/11/08
[spoiler]Tjenaa! har inte haft tid eller möjlighet att uppdatera projektet, men här kommer min SM-Update. Jag var och köpte fälgarna och kåpan, vi hade kommit fram till priset 1500:- och han var rätt dåligt förberred så framhjulet satt kvar på gaffeln så den fick i också (i samma pris) Så nu sitter fram-fälgen och KTM kåpan på (bild)
Bild
Bild
tycker det blev väldigt bra, lägger upp lite mer bilder och en logg om hur vi fick göra för att allt skulle passa in imorgon! Det nya bakhjulet är dock inte på än för att måste köpa nytt bakdrev för det var inte samma inner diameter på det nya som det gamla, så ny beställning från Twostroke kommer snart! /P
[/spoiler]

Börjat att polera fälgarna!
[spoiler]Min lilla polerings guide, så jag fick göra iallafall hehe; Först började jag att slipa med 400 papper (våtslip) sen upp till 1200, sen körde jag med svinto och tyckte redan då att det blev rätt så blankt, sen autosol med trasa, blev blankt men inte spegel blankt, så jag körde till Biltema och köpte en Polerskiva, den funkade jätte bra och efter redan fem minuter så var halva fälgen så plank att jag kunde spegla mig själv i den!

Så min inköpslista för poleringen!
Polerskiva 44,90:-
Slip-papper400; 36,90:- | 800; 42,90:- | 1200; 46,90:-
Autosol 49:-
Svinto 21,50:-
Summa: 197,2:-
Mitt resultat!
Bild
Jag tycker det blev blankt och fint! lägger upp mer bilder snart. Snart ska även en beställning från Twostroke (som jag skrivit tidigare) då det nog blir Svänghjulskåpa (karbon) Bakdrev (54) Växel-pet (krom) CGN halogenlampa Xenon-look, Ljuddämparpackning och lite andra nödvändiga grejer![/spoiler]

Bild Update!
[spoiler]
Tog lite bilder idag på moppen!
Bild
Bild
Bild
//P[/spoiler]

Update! Crossplatta!

[spoiler]Köpte en crossplatta av en snubbe på TSR's facebook sida. den är svart men ska nog lacka den vit. satte på den direkt och blev as nöjd!

Bild
Planer! Har tänkt att lacka kåporna som på bilden, och hittade lite silverfärg som farsan använde när han lacka fälgarna till bilen som jag ska använda till svingen. för den ser lite tråkig ut så ska lacka den och sätta på lite fräsiga sponsor dekaler!
Bild
Har inte beställt någor till moppen än då det har varit extremt stressigt nu i slutet av terminen. Men ska försöka få det gjort så fort som möjligt så jag kan uppdatera projektet![/spoiler]

Beställningen gjord!
[spoiler]Bild
Vi Höres! //p[/spoiler]

Nya delar!
[spoiler]Beställningen har kommit! dock så blev det lite fel pga. att Jag kanske inte kollade upp ordentligt, köpte ett kopplings grepp som inte passade, när jag trodde man skulle få med både broms och kopplingsgrepp. menmnen, det sket sig! här kommer en bild på grejerna iallafall!
Bild
Var borta från skolan igår (Torsdag) så jag skuttade ut i garaget o greja lite. provade att slänga på den nya bakfälgen och det verkade som om det gick bra tills jag insåg att jag har ett litet problem med bromsoket där bak... Men ska försöka fixa det till lovet! här kommer en bild med bakfälgen på iaf... ( Bara test som sagt, ingen kedja på bakdrevet och inget bromsok på heller.
Bild
tog av hela bakpartiet innan jag tog bilden, och satte på den på ett nytt och bättre sätt! har tyvärr inga bilder men ska kolla imorgon.
Jag har även en liten verktygs burk under vänstra kylarvingen som jag trätt på den nya Monster-The Doctor (Valentino Rossi) och det blev rätt fräsigt. mer bilder kommer snart.

Tack för idag! :wink: [/spoiler]

En kort läges uppdatering! & Gott nytt åååår!!
[spoiler]
Idag så har jag farit till Kungsbacka för att träffa en snubbe som sålde en stänkskärm, allt gick snabbt och bra, trevlig kille och skärmen var i riktigt bra skick! Åkte förbi Cross & Enduro Companiet påvägen hem från Kungsbacka och köpte gaffelbens-skydd. Tack till Willy Tuning för tipset om gaffelbens-skydden. Fick handskydden i julklapp, skit bra skydd, aluminium ''ram'' så det skyddar brom- & kopplings greppen ;) här kommer bilder på hur det blev! :)
Bild
Bild

Snart ska hjulet på och kåpor fixas, uppdatering inom snar tid! :D [/spoiler]

Uppdatering!
[spoiler]Idag kom delarna från cykel-kraft och Racing-Planet!
Det är: Broms & Kopplingsgrepp, Bromsskiva (bak), Backspegel och en Växelpet.
Bild
uppdaterar när jag satt på delarna :)[/spoiler][/b]

Nu sitter allt ihop!!
[spoiler]Tjenatjena! har äntligen fått på hjulet efter många om o men, men nu jävlar sitter det på! kedjan är fixad och den går!
Bild
Bild
Bild
Nu är det bara lackering kvar! men väntar med det tills det blir lite varmare ute. Nästa update kommer nog snart![/spoiler]

Ny uppdatering!
[spoiler] Tjenatjena, har fixat plastfilm på bakkåpan nu o de blev rätt bra, de blev lite rynkor men äsch, det syns inte på typ tio meters håll! så här kommer lite bilder från påsklovet! :)
BildBildBild
Inte så mycket annat har hänt, har mest varit ute och härjat på gatorna hemma som ledde till konsekvenser... Men det var för denna gången! fler bilder kommer inom kort då jag väntar på att min bror ska komma hem så vi kan fota med systemkameran![/spoiler][ :D [youtube][/youtube]
Senast redigerad av Piratenn den 24 oktober 2015, 13:11, redigerad totalt 41 gång.
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Ingen som kollar? :(
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
lucman
Svårstartad skrothög
Inlägg: 186
Blev medlem: 25 maj 2014, 20:41

Inlägg av lucman »

Ovanligt med ett furia projekt, blir intressant, skall följas :D
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Update!! :mrgreen:
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Filip ericsson
Svårstartad skrothög
Inlägg: 238
Blev medlem: 3 november 2013, 17:08
Ort: köping

Inlägg av Filip ericsson »

när jag gjorde samma sak på fotbromsen på min Rieju så har det börjat komma fram små rost prickar nu.... så att bara köra med klarlack är ju inte de bästa :roll:
Rieju rrx
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Vad skulle man haft mer då? :)
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Persson97
F.D Crew
Inlägg: 3785
Blev medlem: 19 oktober 2012, 12:07

Inlägg av Persson97 »

Jag skulle nog aldrig polera något annat än en alu sving, polering måste man verkligen hålla efter!

Men du bara slipade och klarlackade eller? :roll:

Aja, lycka till! :)
Feministens ideologi bottnar i att män är svin och att kvinnor ska vara lika bra.
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Aa, precis. Bara slipat o klarlackat:) börjar det rosta igen, så slipar jag ner och gör hammarlack med pensel/roller. Hört att det håller bra :roll:
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Persson97
F.D Crew
Inlägg: 3785
Blev medlem: 19 oktober 2012, 12:07

Inlägg av Persson97 »

Piratenn skrev:Aa, precis. Bara slipat o klarlackat:) börjar det rosta igen, så slipar jag ner och gör hammarlack med pensel/roller. Hört att det håller bra :roll:
en riktig polering avslutas ju med riktigt fint papper sen medel, det håller rätt bra, men det kräver ju underhåll.. Sen kan man givetvis klarlacka över men det ger inte samma glans ;)

Har du frågor om polering så släng iväg ett pm :)
Feministens ideologi bottnar i att män är svin och att kvinnor ska vara lika bra.
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Update!!!!!!!
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
tss
Elmoped
Inlägg: 41
Blev medlem: 11 januari 2014, 02:50
Ort: vinninga

Re: Piratens Furia projekt! uppdaterad 10/8

Inlägg av tss »

Jag har en likadan lyckta som jag funderar på att ha på min furia när jag kommer på ett bra sätt att sätta fast den :P

(Y) tummen upp
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Update! :mrgreen:
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
tss
Elmoped
Inlägg: 41
Blev medlem: 11 januari 2014, 02:50
Ort: vinninga

Inlägg av tss »

Ser ju riktigt bra ut :)
Användarens profilbild
Pelsnernels
Kinaraket
Inlägg: 836
Blev medlem: 10 januari 2013, 19:05

Inlägg av Pelsnernels »

Måste säga att smt-kåpan gjorde sig riktigt bra på moppen :lol:
Nels, Nels, Pelsnernels!
Användarens profilbild
Revilz
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 483
Blev medlem: 1 juni 2014, 20:28
Ort: Sundsvall

Inlägg av Revilz »

Det blev snyggt med de vita kåporna :)
GasGas SM 125 -05
Ktm SX 125 -12
Aprilia RS 125 -00

Yamaha Wr125x -10
GasGas EC 125 -13
Derbi Senda Xtreme -12
Beta RR Supermotard -05
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Måste säga att smt-kåpan gjorde sig riktigt bra på moppen :lol:
Ja, den ser otroligt mycket slankare ut typ, kåpan gjorde väldigt mycket på utseendet! sen när en kawasaki skärm och handskydd åker på blir det nog ännu bättre!


Det blev snyggt med de vita kåporna :D
Ja, det gjorde rätt mycket och blev väldigt nöjd med färgtemat :roll:
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Fan va dött de äääär :(
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Pelsnernels
Kinaraket
Inlägg: 836
Blev medlem: 10 januari 2013, 19:05

Inlägg av Pelsnernels »

ser bra ut :D men jag tycker du ska göra något åt de hemska bakkåporna :P
Nels, Nels, Pelsnernels!
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Aa joo! Sant, men så fort pengar rullar in så blir det en vit ktm röv på den ;)
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Persson97
F.D Crew
Inlägg: 3785
Blev medlem: 19 oktober 2012, 12:07

Inlägg av Persson97 »

Schyst! :)
Feministens ideologi bottnar i att män är svin och att kvinnor ska vara lika bra.
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Uppdatering! gjorde en bild där man ser på ett ungefär vad planerna är!
Bild

//P
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Pelsnernels
Kinaraket
Inlägg: 836
Blev medlem: 10 januari 2013, 19:05

Inlägg av Pelsnernels »

Kan blir riktigt coolt! Men är det en furiaram du målat på? :P svingen ser lite konstig ut? eller ser jag bara fel? :P I vilket fall om du vill ha bättre än Paint-kvalité så skicka ett pm så kan jag photoshopa åt dig :)

Sen hoppas jag verkligen att om du kör på ktm-kåpor att du gör något åt det enorma hålet som bakkåporna då inte täcker, ser ju hemskt ut annars :/
Nels, Nels, Pelsnernels!
abbe_petter
Elmoped
Inlägg: 24
Blev medlem: 5 augusti 2014, 20:08
Ort: Surahammar

Inlägg av abbe_petter »

Blir nog riktigt snyggt med KTM kåpor! Personligen tycker jag att det skulle vara riktigt fräscht med en höjning :)
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Kan blir riktigt coolt! Men är det en furiaram du målat på? svingen ser lite konstig ut? eller ser jag bara fel? I vilket fall om du vill ha bättre än Paint-kvalité så skicka ett pm så kan jag photoshopa åt dig Smile

Sen hoppas jag verkligen att om du kör på ktm-kåpor att du gör något åt det enorma hålet som bakkåporna då inte täcker, ser ju hemskt ut annars :/
Aa! ska slänga iväg ett pm! men du ser ju ungefär hur jag vill ha det, Han som har den på bilden har inte 2takts-olje tanken eller luftburken, så jag kommer inte ha de där hålet där! :mrgreen:
Blir nog riktigt snyggt med KTM kåpor! Personligen tycker jag att det skulle vara riktigt fräscht med en höjning Smile
Den är mycket högre än vad det ser ut, så en höjning är inte inom kartan än, jag är dock 1.83 men har ändå lite jobbigt att komma upp ibland haha :roll:
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Pelsnernels
Kinaraket
Inlägg: 836
Blev medlem: 10 januari 2013, 19:05

Inlägg av Pelsnernels »

Jaha dåså :) instämmer fullt med piraten, furia är "väldigt" höga orginal såen höjning skulle nog bara sett konstigt ut :p
Nels, Nels, Pelsnernels!
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

UPDATE!!!!!!!
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
lucman
Svårstartad skrothög
Inlägg: 186
Blev medlem: 25 maj 2014, 20:41

Inlägg av lucman »

blir ju riktigt snyggt med SM! :)
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

blir ju riktigt snyggt med SM! :)
Ja! blev så otroligt mycket snyggare, den blir lite lägre men höjd där bak med KTM-kåpan! :mrgreen:
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Uppdatering!!!
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Simzzi
Elmoped
Inlägg: 44
Blev medlem: 30 oktober 2014, 18:00

Inlägg av Simzzi »

Blev bra med den nya crossplatan :D va heter den?
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Det är en TNT crossplatta länken är i texten
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Update!
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

3000 Visningar!
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Piratenn
Elmoped
Inlägg: 125
Blev medlem: 30 juni 2014, 22:08
Ort: Götet!

Inlägg av Piratenn »

Uppdatering... :D
MH Furia -00 SÅLD
Gilera Runner -00

Följ mitt projekt! (Klicka Bilden)
Bild[/url]
Användarens profilbild
Törnan
Kinaraket
Inlägg: 900
Blev medlem: 8 mars 2013, 21:19
Ort: Värmdö

Inlägg av Törnan »

Ser ut att bli riktigt bra! skynda för ja vill se resultatet!
Always Törnan ;)

Avslutade projekt :)
Andra Dt50x:en ;)
740-traktorn ;)

Bild
Skriv svar