nya roxxen! RammeA's stunt slider projekt AVSLUTAT

Här kan du via upp ditt projekt som inriktar sig på scooter. Inga frågor i detta forum!

Moderatorer: Speedway, MrAndersson, TheAndersson, CaToXXo

Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

nya roxxen! RammeA's stunt slider projekt AVSLUTAT

Inlägg av RammeA »

Bild

Bild

INFO

Tja, Rasmus heter jag och är 16 år. Det här är min tredje moppe, en Yamaha Slider 2010. Innan den här har jag haft en Derbi Senda och en Aerox.

Jag skaffade en Aerox för ett halvår sen för att jag ville börja stunta. Det gick väl helt okej men sen blev jag sugen på att skaffa en epa så jag sålde den och köpte en rutten 240. Jag tröttnade på den dyra bensin kostnaden och skaffade en slider som jag ska stunta med och göra ett litet projekt på! kommer även lägga upp videos på när jag stuntar om intresse finns, men det kommer till våren :)


MÅL

-Få en snygg moppe
-Bli bra på att stunta
-få många följare ;)


Det som ska göras:

klart :D
kommer :twisted:
kanske 8)

-polera gaffelbenen 8)
-polera fälgkanterna eller plastidippa :D
-lacka kåporna 8)
-bcd frontkåpa :twisted:
-skaffa 12:a :D
-17,5mm förgasare :D
-sportluftfilter :D
-LeoVince ZX :D
-lacka variatorkåpa 8)
-nya handtag :D
-nya bromshandtag 8)
-tunr fläktkåpa 8)
-höjningssats :D
-ny kick 8)
-bcd underkåpa (slim) 8)
-lättare vikter :D
-dra v-ringen :D
-polini 50cc sport :D
-lacka krashpuckarna :D









[spoiler]Bild
såg den på blocket och åkte och tittade på den senare samma vecka.

Bild
den såg fin ut så vi köpte den och körde hem den i bakluckan haha :lol: köpte till ett zx rör av samma kille.



Bild
just nu står den halvt strippad i garaget. jag har kollat så att all el och sånt ser bra ut. kollade vikterna och har bestämt mig för att köpa 4,25g vikter :) [/spoiler]

ni får gärna komma med förslag på färgtema!


Update 1! [30/11-13]

[spoiler]Nu har jag satt på zx röret och dragit v-ringen samt gått i upp i munstycke. Jag och farsan tog en sväng förbi cykelkraft och köpte variatorvikter och skruvar till variatorkåpan eftersom den satt fast med 3 st....
Jag har även köpt en doppler 12:a av en kille på blocket som jag tycker ser riktigt cool ut, inte den vanliga som alla moppepojkar har. ;)

Bild


Bild
skruvarna :twisted: (resten ser för j*vligt ut)

Bild

Bild

Bild
doppler tolvan :twisted:

kommer även en bit på bakan nu och börjar att träna på att ha ena foten på tolvan :)

kul att se att några har kommenterat :D [/spoiler]

Update 2!

[spoiler]Nu har jag börjat slipa bort färgen på fälgkanterna. Har bara kört med grovt papper nu så finns lite repor men dom försvinner sen när jag använder finare papper ;)

Bild

igår beställde jag en tryckfjäder då min gamla är för mjuk och den slirar. hoppas bara att man hinner sätta på den innan snön kommer... :roll:

Bild [/spoiler]


Update 3! [11/12-13]

[spoiler]för några dagar sen kom snön till Stockholm och då skulle ju jag såklart åka ut och sladda men det slutade ju inte så jätte bra... spruckna kåpor och lite sned ram på sidan. :roll:

här har ni en bild på skadan... :oops:
Bild

I dags läget står den som ett skellet i garage. plockat ner den ordentligt för att se så allt står rätt till osv. känslan när man tittar på ramen och inte ser en ända rost fläck! :lol:

Bild

plockade loss motorn för att ha något att göra :wink: tvättade den lite också.

Bild

Bild

Bild

efter jul kommer det 50cc sport. (får inte ha 70cc för farsan)
och funderar även på att skaffa ett par aerox fälgar.[/spoiler]

Update 4! [22/12-13]

[spoiler]har inte hänt något på moppen sista tiden eftersom jag väntar på pengar vilket jag kanske får på julafton, men tänkte lägga upp lite bilder för att visa att projektet inte är dött. :wink: obs bilderna är inte tagna vid samma tillfälle utan under en månads period.... vissa bilder är dåliga men dom är tagna från en video!


Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

tänkte att min gamla moppe kunde få va med på ett hörn ;)
Bild[/spoiler]

Update 5! [29/12-13]

[spoiler]Tja. Nu är allt julfirande över och meckandet kan börja igen. :) Fick en Polini 50cc sport i julklapp av farsan som jag satt på och håller på att köra in nu. :twisted:
Jag har skickat en beställning på lite små godis från twostroke som ni får se senare. 8) skickade en beställning på blaze gul plastidip spray färg som jag ska lacka fälgarna med, kommer bli pörrr. :twisted:
här har ni lite bilder.

Bild
längst till höger har vi mig och längst till vänster har vi Robban som också finns här på forumet.

Bild

Bild
Nya cylindern ger mer effekt än jag trodde :twisted:

Bild

Go fortsättning och ha de bra.[/spoiler]


Update 6! [30/12-13]

[spoiler]Tja. Mycket uppdaterande nu men här kommer bilder på det jag köpte från twostroke.se 8)

malossi variatorfläkt
Bild

siren och toningsspray
Bild

höjningssatts. kommer kanske plastidippa den så den matchar dom blazegula fälgarna (ej lackade ännu).
Bild

ett sportluftfilter då det är så j*vla jobbigt att sätta tillbaka luftburken varje gång man sruvar på förgasaren... :roll:
Bild

handtag som är sjukt sköna :twisted: och doppler styrändar
Bild[/spoiler]

Update 7! [9/1-14]

[spoiler]TjoOOo. har nu fått hem plastidippen och lackat kraschpuckarna och har påbörjat lackningen av fälgarna. Farsan ska fixa nytt bakdäck vilken dag som helst så då ska jag lacka bakfälgen oxå.

satte på luftfilter men fix den inte att gå bra alls... prövade massor av munstycken och slutade med att ja satte i storlek 100 men den gick ändå inte bra på fullgas så sket i det och satte tillbaka luftburken :roll:
Jag har tonat baklampan och framlampan oc måste säga att det ser mycket bättre ut nu :twisted:

Lägger upp bilder på hela moppen sen när fälgarna är klara vilket förmodligen blir nästa vecka pga av bakdäcket :)[/spoiler]

Update 8! [14/1-14]

[spoiler]tjena tjena, nu är krashpuckarna lackade och framfälgen klar. drog på lite däckpenna oxå 8) bakdäcket är inte bytt ännu för vi hittar ingen som säljer ett sånt däck i butik så vi måste beställa ett...och sen åka till en firma och kränga på det.

Jag har tonat fram & bak lamporna och måste säga att det blev sjukt snyggt.

det som kommer här näst är ny fotplatta och nya sidokåpor i bak eftersom dom var spruckna när jag köpte den :roll:
köpte ett fatbar med styrfästen på biltema på vägen hem från landet förra veckan oxå 8) har oxp beslutat mig för att behålla original lacken på kåporna då den ser ganska bra ut och det känns onödigt att lägga pengar på ny dyr lack på firma :P

Bild

Bild

Bild

Bild[/spoiler]

Update 9! [26/1-14]

[spoiler]Tjaa tjaaa blo...eeehm ja..
Nu har jag äntligen lackat klart alla delar på moppen, alltså fälgarna och krashpuckarna. Jag har moterat allt och fått på ett nytt fint bakdäck också. Idag började jag slipa ner det rostiga avgasröret som jag sen ska polera upp så det blänker fint. det kommer även lite nya kåpor snart men dom kommer inte ända utseendet så mycket eftersom dom bara kommer ersätta dom som har sprickor osv..

före
Bild
och en bit på väg... ;)
Bild
Bild
Bild[/spoiler]

Update 10! [12/2-14]

[spoiler]Dags för en update nu tycker jag :) Jag har både bra och dåliga nyheter :P
Dom bra är att jag fått hem dom nya kåporna, jag har satt på styrändarna att snön nästan är borta så ja kanske slänger upp ett litet mini klipp senare :) dom dåliga är att den där jävla gasvajern gick av och att jag hittade skit i förgasaren så jag blev tvungen att lägga den i bensin bad :p
Som ni vet så har jag ett nytt bak däck på, något Dunlop av nått slag men jag är så sjukt missnöjd med det! Jag har ingen balans åt sidorna med det. jag har tagit ut luft ur det så att ja ska få bättre balans men det hjälper inte....saknar mitt gamla slitna däck :((

här kommer lite bilder:

gasvajerskiten....

Bild

nya kåpor. sidorkåpor, lilla kåpan med dekal på och fotplattan. (dålig bild)

Bild

Bild

styrknoppar/ändar

Bild

Bild

tack å hej :))[/spoiler]

Update 11! [27/2-14]

[spoiler]Äntligen är snön borta och plusgraderna kryper fram! :D så sjukt nice att kunna va ute och stunta med polarna igen. Det som har hänt är att jag har fått hem gasvajern som jag beställde tillsammans med ett verktyg så jag kan lossa kopplingen. Gasvajern sitter på nu och gasen rullar jätte lätt av nån anledning men jag klagar inte :P
Som ni vet så köpte jag en hårdare tryckfjäder för ett tag sen men jag har inte kunnat lossa kopplingsklockan så jag har inte haft möjlighet att byta men nu har jag köpte en sån från TS. Igår var jag hemma hos flickvännen och meckade just för att hennes farsa har ett skruvstäd vilket underlättar när man jobbar med kopplingen. Jag bytte till den hårdare tryckfjäder och satte tillbaka allt men tyvärr var den alldeles för hård och det gick inte alls att köra med :/ så nu sitter den gamla på men funderar på om det kan va remmen som är sliten och på så sätt gör att den slirar.

Vet någon hur man ser på remmen om den bör bytas??

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

där fick ni lite bilder från igår och idag. cred till min tjej som fotade.

hejhej [/spoiler]

Update 12! [13/3-14]

[spoiler]tja! Jag har tittat runt på lite olika sliders för att få inspiration och man ser ju att alla har den vanliga tråkiga bcd kåpan... så jag tänkte göra nått nytt och unikt (vad jag tror). fästena till framlampan är krossade för 3:e gången så jag tänkte modda ihop en aerox framkåpa med min original framkåpa och göra den till en "slirox" :lol:
Min kompis har precis köpt nya kåpor till sin aerox så jag fick köpa hans framkåpa billigt.
Jag har köpt en sprojlans ny malossi fly clutch som jag satt på moppen tillsammans med vita kopplingsfjädrar och jag måste säga att det är sjuk skillnad. blir sånt sjukt ryck och det blir ur lätt som helst att komma upp på bakhjulet från stillastående :D

något tråkigt är att jag tappade moppen för några dagar sen och sen dess har elen fuckat ur TOTALT :(

I nästa uppdate kan ni förvänta er bilder från moddningen men inget annat för pengarna är slut för tillfället :(
Bild
Bild
Bild
Bild

tack å hej x)[/spoiler]

Update 13! [25/3-14]

[spoiler][spoiler]Tja! nu funkar elen på moppen äntligen :D moppen går klockrent förutom att förgasaren förmodligen är dåligt inställd. Den är seg från start och varvar upp segt innan den drar iväg. sjukt jobbigt när man stuntar... nån som vet vad felet kan vara?
moddningen av framkåpan har inte påbörjats ännu för jag har inte haft pengar till spackel eller polyester osv. så det kommer nog dröja ett tag.

Projektet kommer förmodligen sakta ner lite för jag har tänkt mig att skaffa en till moppe. Alla jag känner nästan åker slider och det e inte så kul tkr jag. Jag har haft en aerox tidigare och saknar den så sjukt mycket att jag bestämt mig för att skaffa en igen :)

over and out[/spoiler]

Nu har jag bestämt mig! Jag ska sälja slidern i veckan och köpa en stunt aerox! :D så sjukt jävla taggad men med det här beslutet så kommer även projektet läggas ner. men jag har ju ändå nästan fått slidern som jag ville så jag är nöjd. Jag hoppas ni har tyckt att det var kul att läsa och följa mitt projekt. tack för alla kommentarer som fått mig mer motiverad att uppdatera.
Ni får ha det så gött så kanske vi ses på Frihamnen Marathon i maj! :D

Bild
Bild
Bild
Bild[/spoiler]

TJA!!!

nu har jag köpt en ny aerox som jag ska stunta med. här kommer lite bilder på den och setup lista. om det finns önskemål om att jag lägger upp nått klipp där jag stuntar lite så gör jag det om någon vecka. kanske i slutet av påsklovet ;)


Bild
BildBild

setup:

polini 70cc sport
dellorto 17.5mm
Malossi multivar
polini 3g koppling
malossi drivrem
4.5g vikter
Leovince ZX-R
Senast redigerad av RammeA den 7 april 2014, 17:00, redigerad totalt 42 gång.
Användarens profilbild
Oliver96
Elmoped
Inlägg: 146
Blev medlem: 29 januari 2013, 13:10

Inlägg av Oliver96 »

Detta ska följas :D Den är ju snygg som den är, men kommer nog bli riktigt sweet när du fixat allt :wink:

Vill du ha tips på färg? Kör på något lite annorlunda typ som vin röd, sett en aerox på forumet som hade det. Galet snyggt :)
Senast redigerad av Oliver96 den 28 november 2013, 21:56, redigerad totalt 1 gånger.
Bild
Användarens profilbild
robb4n
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 746
Blev medlem: 3 oktober 2011, 19:38
Ort: Åkersberga

Inlägg av robb4n »

Ser bra ut Rasmus! Vilken färg blir kåporna? :wink: :wink: :wink:
Stage6 flatside pwk 21mm säljes med insug munstycken. Passar Derbi!
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Funderar på typ matt militärgrön med vita detaljer och krashpuckar kanske :) eller nått annat som inte är så mainstream ;)
Användarens profilbild
Arkstar
Gasres
Inlägg: 1760
Blev medlem: 2 oktober 2011, 08:54
Ort: Oxelösund
Kontakt:

Inlägg av Arkstar »

Ser fint ut du! :)
Följes!
Oliver96 skrev:Detta ska följas :D Den är ju snygg som den är, men kommer nog bli riktigt sweet när du fixat allt :wink:

Vill du ha tips på färg? Kör på något lite annorlunda typ som vin röd, sett en aerox på forumet som hade det. Galet snyggt :)
Är det denna du menar? :)
Bild
Bild
Bild

Älskar den färgen..
StuntRoxx Projektet! SÅLD! :shock:
Beta Ark Projektet! SÅLD! :shock:
Moppetiden är förbi för min del men tittar in då och då! :roll:
Numera ägare till BMW 120D F20 M-Sport -15! 8)
Klicka här för att komma till min biltråd!
Användarens profilbild
Persson97
F.D Crew
Inlägg: 3785
Blev medlem: 19 oktober 2012, 12:07

Inlägg av Persson97 »

kommer bli fett yoloswag dehär!
Feministens ideologi bottnar i att män är svin och att kvinnor ska vara lika bra.
Användarens profilbild
Oliver96
Elmoped
Inlägg: 146
Blev medlem: 29 januari 2013, 13:10

Inlägg av Oliver96 »

Arkstar skrev:Ser fint ut du! :)
Följes!
Oliver96 skrev:Detta ska följas :D Den är ju snygg som den är, men kommer nog bli riktigt sweet när du fixat allt :wink:

Vill du ha tips på färg? Kör på något lite annorlunda typ som vin röd, sett en aerox på forumet som hade det. Galet snyggt :)
Är det denna du menar? :)
Bild
Bild
Bild

Älskar den färgen..
Aa precis!
Bild
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Update!
Användarens profilbild
rasmusborg
Kinaraket
Inlägg: 969
Blev medlem: 31 december 2011, 13:28
Ort: Haninge
Kontakt:

Inlägg av rasmusborg »

Ska följas :)
Kolla gärna in min Stunt film!
http://www.youtube.com/watch?v=N2g-tEig1XA
Användarens profilbild
tetesnubben
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 496
Blev medlem: 20 november 2012, 20:42
Ort: Värmdö

Inlägg av tetesnubben »

Snyggt! Kan säga att jag tycker doppler tolvan är riktigt skön :)
Användarens profilbild
Jonsson98
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 476
Blev medlem: 5 september 2012, 20:29
Ort: Arboga

Inlägg av Jonsson98 »

Blir bra detta, lycka till :)
Bild
Members: tacopaj, Jonsson98, Voltfax Join

Kolla gärna in mitt Derbi Senda projekt ;) http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=52756
RasmusStarck
Elmoped
Inlägg: 4
Blev medlem: 9 oktober 2013, 10:23
Ort: åkersberga

Inlägg av RasmusStarck »

Ser fint ut!
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

update!
Användarens profilbild
tetesnubben
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 496
Blev medlem: 20 november 2012, 20:42
Ort: Värmdö

Inlägg av tetesnubben »

Hur fick du den gratis? :O
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

tetesnubben skrev:Hur fick du den gratis? :O
Jag vann bildtävlingen förut och fick rabatt kod då 8)
Jonaskarlsson
Elmoped
Inlägg: 49
Blev medlem: 2 december 2013, 15:00
Ort: Salem

Inlägg av Jonaskarlsson »

Blir nog riktigt snyggt!
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Update 3 😎
Användarens profilbild
Agge0102
Fribajsaren!
Inlägg: 625
Blev medlem: 25 november 2012, 02:04
Ort: Nacka,Stockholm
Kontakt:

Inlägg av Agge0102 »

RammeA skrev:Update 3 😎
bara så du vet kommer sport cylinder knappt ge någon skillnad effektmässigt :/ ser annars riktigt bra ut :)
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Agge0102 skrev:
RammeA skrev:Update 3 😎
bara så du vet kommer sport cylinder knappt ge någon skillnad effektmässigt :/ ser annars riktigt bra ut :)
haha jo... Funderar på att porta den sen och då lovar jag att det blir skillnad ;)
Användarens profilbild
tetesnubben
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 496
Blev medlem: 20 november 2012, 20:42
Ort: Värmdö

Inlägg av tetesnubben »

Snyggt! har precis också tagit av min motor ;) Är det värt att ta av däcket? Alltså om man ska rengöra så man kommer åt bakom ;)

Var det bara "hajfenan" som gick sönder va? isåfall kan du komma billigare undan än om det varit den som kostar 899 :O Altså den man har fötterna på
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

tetesnubben skrev:Snyggt! har precis också tagit av min motor ;) Är det värt att ta av däcket? Alltså om man ska rengöra så man kommer åt bakom ;)

Var det bara "hajfenan" som gick sönder va? isåfall kan du komma billigare undan än om det varit den som kostar 899 :O Altså den man har fötterna på
aa det är värt, en mutter bara ;)
det va tyvärr den som kostade 899 och hajfenan :(
Användarens profilbild
tetesnubben
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 496
Blev medlem: 20 november 2012, 20:42
Ort: Värmdö

Inlägg av tetesnubben »

RammeA skrev:
tetesnubben skrev:Snyggt! har precis också tagit av min motor ;) Är det värt att ta av däcket? Alltså om man ska rengöra så man kommer åt bakom ;)

Var det bara "hajfenan" som gick sönder va? isåfall kan du komma billigare undan än om det varit den som kostar 899 :O Altså den man har fötterna på
aa det är värt, en mutter bara ;)
det va tyvärr den som kostade 899 och hajfenan :(
aha okej då tar jag bort det i helgen ;)

aa segt :cry: Kommer du köpa eller laga? Den är ju av ganska tjock plast så är väll ganska svårt att laga? :roll:
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

tetesnubben skrev:
RammeA skrev:
tetesnubben skrev:Snyggt! har precis också tagit av min motor ;) Är det värt att ta av däcket? Alltså om man ska rengöra så man kommer åt bakom ;)

Var det bara "hajfenan" som gick sönder va? isåfall kan du komma billigare undan än om det varit den som kostar 899 :O Altså den man har fötterna på
aa det är värt, en mutter bara ;)
det va tyvärr den som kostade 899 och hajfenan :(
aha okej då tar jag bort det i helgen ;)

aa segt :cry: Kommer du köpa eller laga? Den är ju av ganska tjock plast så är väll ganska svårt att laga? :roll:
tror jag köper nya. orkar inte hålla på att laga :p
Alyzzzer
Kinaraket
Inlägg: 1189
Blev medlem: 29 november 2012, 20:23

Inlägg av Alyzzzer »

fett ovärt att köpa 50 cc sport! varför få du inte ha det? de blir ju samma straff om du blir tagen
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Alyzzzer skrev:fett ovärt att köpa 50 cc sport! varför få du inte ha det? de blir ju samma straff om du blir tagen
inte ovärt... Det är fortfarande 50cc så man kan slippa undan med den.
Dawidd
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 368
Blev medlem: 1 augusti 2011, 20:56
Ort: Oskarshamn

Inlägg av Dawidd »

RammeA skrev:
Alyzzzer skrev:fett ovärt att köpa 50 cc sport! varför få du inte ha det? de blir ju samma straff om du blir tagen
inte ovärt... Det är fortfarande 50cc så man kan slippa undan med den.
Visst ovärt.. Köp en 70cc som det står 49cc på utsidan.
Användarens profilbild
Oliver96
Elmoped
Inlägg: 146
Blev medlem: 29 januari 2013, 13:10

Inlägg av Oliver96 »

Segt det där med skadan :( men motorn såg ju fräsch ut efter tvätten :)
Bild
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Oliver96 skrev:Segt det där med skadan :( men motorn såg ju fräsch ut efter tvätten :)
a den blev fin. 2010 års modell vettu ;)
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Dawidd skrev:
RammeA skrev:
Alyzzzer skrev:fett ovärt att köpa 50 cc sport! varför få du inte ha det? de blir ju samma straff om du blir tagen
inte ovärt... Det är fortfarande 50cc så man kan slippa undan med den.
Visst ovärt.. Köp en 70cc som det står 49cc på utsidan.
visa vilka det står 49cc på då
Användarens profilbild
Arkstar
Gasres
Inlägg: 1760
Blev medlem: 2 oktober 2011, 08:54
Ort: Oxelösund
Kontakt:

Inlägg av Arkstar »

RammeA skrev:
Dawidd skrev:
RammeA skrev: inte ovärt... Det är fortfarande 50cc så man kan slippa undan med den.
Visst ovärt.. Köp en 70cc som det står 49cc på utsidan.
visa vilka det står 49cc på då
Stage 6 StreetRace! :D

På denna står det 49cc på :D
http://www.twostroke.se/product.asp?product=14379

Kör på denna själv! :)

Fråga på om det är något du undrar om denna cylindern! :)
StuntRoxx Projektet! SÅLD! :shock:
Beta Ark Projektet! SÅLD! :shock:
Moppetiden är förbi för min del men tittar in då och då! :roll:
Numera ägare till BMW 120D F20 M-Sport -15! 8)
Klicka här för att komma till min biltråd!
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

Arkstar skrev:
RammeA skrev:
Dawidd skrev: Visst ovärt.. Köp en 70cc som det står 49cc på utsidan.
visa vilka det står 49cc på då
Stage 6 StreetRace! :D

På denna står det 49cc på :D
http://www.twostroke.se/product.asp?product=14379

Kör på denna själv! :)

Fråga på om det är något du undrar om denna cylindern! :)
fast jag har luftkyld motor och det där är en vattenkyld cylinder ;)
Användarens profilbild
Arkstar
Gasres
Inlägg: 1760
Blev medlem: 2 oktober 2011, 08:54
Ort: Oxelösund
Kontakt:

Inlägg av Arkstar »

RammeA skrev:
Arkstar skrev:
RammeA skrev: visa vilka det står 49cc på då
Stage 6 StreetRace! :D

På denna står det 49cc på :D
http://www.twostroke.se/product.asp?product=14379

Kör på denna själv! :)

Fråga på om det är något du undrar om denna cylindern! :)
fast jag har luftkyld motor och det där är en vattenkyld cylinder ;)
Just ja fan.. sorry :lol:
StuntRoxx Projektet! SÅLD! :shock:
Beta Ark Projektet! SÅLD! :shock:
Moppetiden är förbi för min del men tittar in då och då! :roll:
Numera ägare till BMW 120D F20 M-Sport -15! 8)
Klicka här för att komma till min biltråd!
Användarens profilbild
tetesnubben
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 496
Blev medlem: 20 november 2012, 20:42
Ort: Värmdö

Inlägg av tetesnubben »

Arkstar skrev:Stage 6 StreetRace! :D

På denna står det 49cc på :D
http://www.twostroke.se/product.asp?product=14379

Kör på denna själv! :)

Fråga på om det är något du undrar om denna cylindern! :)

haha fett värt ju :) Nånting, bara nånting säger mig att "trimm företagen" är medvetna om att de körs på allmäna vägar :lol:
Användarens profilbild
Persson97
F.D Crew
Inlägg: 3785
Blev medlem: 19 oktober 2012, 12:07

Inlägg av Persson97 »

dock iq fiskpinne som sätter deras logga på den när den ska se orginal ut..
Användarens profilbild
RammeA
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 729
Blev medlem: 4 maj 2012, 16:47
Ort: Stockholm

Inlägg av RammeA »

"update"
Skriv svar