Start2Ride 2019

start2ride2019_700

Sveriges största provkörningsevent inleds i helgen.

Moped- och Mc-branschen arrangerar i år två Start2Ride, 8–9 juni på Gillingebanan i Stockholm och 15–16 juni på Stora Holm i Göteborg.

Start2Ride har år för år vuxit till att bli Sveriges främsta tillfälle för alla moped- och motorcykelentusiaster att provköra branschens modeller för året. 2019 erbjuder 18 av branschens varumärken över 140 mopeder och motorcyklar för alla med rätt körkort att prova på.

- Det är fantastiskt roligt att se hur stort engagemanget är i mc-familjen säger Niklas Kristoffersson, VD för motorcykelbranschen.

- Lite extra roligt är att vi har inkluderat flera nya spännande fordon. Utöver de sedvanliga MC nyheterna finns även trehjulingar för B-kort samt flera el-mopeder och el-scootrar.

- Vi erbjuder alla kostnadsfritt att prova en eller flera av alla de drygt 140 fordon branschen lånar ut för en provsväng, fortsätter Kristoffersson.


På Gillingebanan i Stockholm kommer dessutom de utan körkort att kunna prova MC, Moped eller Scooter för första gången! Hela 9 trafikskolor deltar under helgen.

- I år är det bokning av provkörningstider som gäller så vi uppmanar alla besökare att gå in på start2ride.se och boka redan idag.

- Det är redan 5 500 provkörningstider bokade vilket är nästan hälften av de drygt 11 000 tider alla med rätt behörighet kan boka och provköra, säger Niklas Kristoffersson. 


Mer info:
www.mcrf.se
www.start2ride.se

// Redaktionen

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer att visa