Omröstning avslutad

Vi har haft en undersökning på startsidan nu de senaste veckorna där vi tog upp en sal gällande forumet. Det handlade om ni var nöjda eller ville ändra hur många inlägg det ska visas i varje tråd innan det blir en ny sida.

resultat_252


Som ni ser så vill de flesta ha kvar 35 inlägg som vi har i dagsläget. Men och andra sidan var det en hel del som ville ha fler. Vi kör på som det är nu ett tag till och kommer snart med en ny undersökning.

Vi vill gärna att ni tar er tid att skicka in en röst i omröstningarna för det gäller allt som oftast saker för er trivsel i forumet.

Om ni vill är ni varmt välkomna att skriva en kommentar på upplägget i forumet.

/Redaktionen

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (2)

Skriven av p0d1 2012-04-02 21:48

Ypperligt bra förslag tycker jag!
Själv så föredrar jag att ha så många inlägg som möjligt på en sida.

Men att det är fler inlägg påverkar väldigt lite, det som påverkar är alla puckon som citerar folk så att man får scrolla hundra gånger för att se svaret..

Skriven av larsniklas 2012-04-02 18:21

På grund att vissa inte har dom vassaste datorerna, eller internet hastighet för den delen kan en ökning av inlägg per sida göra hemsidan mindre hemtrevlig för en del folk.

Där emot, ifall du tillåter att man kan bestämma hur många man vill se från sin forum profil, alltså inställningar. Tex Välja 35 eller 70.