Mer action än någonsin på MC Mässan

mcmssan_640

Idag torsdagen den 26 januari startar motorcykelsäsongen traditionsenligt när MC Mässan inleds på Stockholmsmässan. Stockholm Motor Weekend arrangeras 26-29 januari.

I actionhallen kommer det i år att hända mer saker än någonsin, både schemalagda evenemang och spontana uppvisningar. Fredd Flair är tillbaka som konferencier och ordningsman i hallen, han är den som kommer att guida besökarna genom de olika showerna, ibland med assistans av Eurosports Sandy Berlin.

Det blir Freestyle Motocross med Fredrik ”Frog” Berggren, Linus Jakobs och Jennie Hallestam. Dödsryttarna Dirty Dennis och Lazy Joe lovar att bjuda på helt nya konster och ger sig bland annat ut på (slak?) lina.

Eddie Karlsson och Jimmy Ohlsson bemästrar sina trialmaskiner på ett sätt som utmanar naturlagarna och Jimmy har i år även lyckats få med sig fler av sina kompisar från Rackartygarna som kommer att bjuda på en hel del överraskningar.

Några av Sveriges bästa stuntare visar upp sina senaste trick i arenan - Mattias Engblom, Josef Götherskjöld, Elliot Gröndal, Cristian ”Crill” Venégas, Dino och Saaraazh på Motorcykel medan Lukas Karlsson visar var gränserna går på moped.

Det finns även möjlighet att provköra både mopeder och motorcyklar och för tredje året i rad så kommer vi även att avgöra mäss-mästerskapet, ska Jimmy Olsson kunna försvara sin titel från Göteborg i fjol eller ska vi få utse en ny mästare?

Missa inte Actionhallen, besök den gärna flera gånger, det kommer alltid att hända något där.

Alla de senaste nyheterna inom Motorcykel, Moped och Scooter finns på plats och dessutom finns det massor med spännande tillbehör att både titta på och köpa.

På torsdag och fredag är det gratis inträde för alla ungdomar som är 18 år eller yngre. Alla priser och övriga uppgifter finns på: www.mcmassan.se

Följ MC Mässan på www.facebook.com/mcmassan för de senaste nyheterna.

// Redaktionen

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (0)
Det finns inga kommentarer att visa