Malossi Race Report - Regniga dueller i Pomposa

I regnet gäller följande; den som inte ramlar vinner: Parodi tar en dubbel i ScooterMatic Extreme-klassen och Serafini gör samma sak i klassen Replica, medan Cosentino vinner den fjärde omgången av Regioni Nord

trofei_malossi_pomposa003_700

Under den fjärde omgången av den norra ligan, ändrade regnet planerna för förarna i Trofei Malossi ScooterMatic Extreme, Regioni och Replica i Pomposa. Efter att ha haft torra banor i kvalet, så föll regnet periodvis under de sex tävlingarna, vilket ändrade om en del i resultattabellerna.

Luca Parodi stal rampljuset i ScooterMatic Extreme, vilket bekräftar hans kunskaper under våta förhållanden. "The Chef" tog en hänsynslös dubbel inför Montagna och Botti och tog därmed tillbaka ledningen i rankingen.

Serafini gjorde samma sak, med en spektakulär solokörning i ScooterMatic Replica, där han fortfarande är felfri, nötte han ner Chesi. Paratore, en av de mest förbättrade förarna denna säsong, tog tredjeplatsen.

Många överaskningar präglade denna upplaga av Trofeo Regioni Nord: Krascher och ständiga förändringar av ledningen, samt wild card-föraren Imbastaro från södra ligan som tog ett steg framåt. Bruzzone körde starkt och bortsett från ett litet misstag i Race 1, visade han upp en imponerande hastighet och konsekvens. Grossi som fortfarande leder i rankingen tog fjärdeplatsen.

trofei_malossi_pomposa001_700

trofei_malossi_pomposa002_700

trofei_malossi_pomposa004_853

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (1)

Skriven av KrooxTheStyler 2013-07-11 10:45

Nice! Kommer det finnas någon video när dem kör? :)

Senast ändrad 2013-07-11 10:46