Gilera dna 180cc 2 takt

Redigera annons Redigera annons

Förstora bilden
Kontaktuppgifter

Användare: -
Telefon: 0761425206
E-post: g_schock1@hotmail.com

Tillbaka till sökningen

Hej så då vart det dags att sälja mitt lilla monster, då jag har en hel del andra projekt jag håller på med.

Som titeln lyder så är det en Gilera Dna med 180cc 2 takts motor, reggad som eu moped ,) så letar du efter något snabbt så har du hittat rätt.

Motorn som sitter på är en Gilera Runner 180cc 2 takts motor med en hel del nya saker, cylinder bytt för inte så längesedan även ny kolv, helt ny Malossi variator, vikter, fjädrar, förgasare, malossi öppet luftfilter, ny slutväxelolja Sae 80W-90.

Ny dragna kylar slangar med nya klämmor och en större expansionsbehållare för bättre kylning, då original är alldeles för liten. Ny tändhatt tändstift, nya fram lampor xeon blue light, nya fram mini led blinkers, ny kromad backspegel, nytt dekal set, nytt carbon svart sadelöverdrag.

Framgaffeln och styrkronan är från en Dna 180 så den är riktigt stabil på vägen, även broms ok och bromsskiva är större, sitter helt nytt michelin fram däck på med, har massviss med kvitto på flera tusen som e lagt på detta lilla monstret, den e riktigt snabb det kan jag lova, och inte många som hänger med vid rödljusen.

Det ända jag inte har hunnit än är att koppla in blinkersen, och fixat en ny hastighetsmätar slad elektronisk, sadel fack låsen kablarna hade behövts byttas med.

Har även helt nytt fjärstyrt larm som följer med, och en blackbox varvtals regulator, kvitto finns kvar på dessa med inköpt för 1200:- kr
Följer även med en hel kartong med massa tillbehör och grejer, nya vita framdämpare, silver/kromad styrkrona, handtag, svarta sport backspeglar, bak fotpinnar, låda med massa gilera skruvar, med mera.

Säljes givetvis med blockets köp och sälj kontrakt med uppvisad giltlig id handling, så du vet att du gör ett tryggt och säkert köp,
och givetvis följer reg pappret med, vill även på peka att detta är ingen import utan den är svensk såld, och den är reggad som eu moped.

Vid intresse eller fler frågor så maila mig namn och nr så ringer jag upp, jag jobbar olika skift, men bara att maila så svarar jag i den mån jag hinner. Kan även tänka mig och ta något i delbetalnings väg med, mc, moped, cross, atv. Och pengar!
Och storprutare och snackare undanbedes vänligen!

mvh

Kommentera via facebook eller dela på twitter: