Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/twostrokerider.se/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code:1) in /var/www/twostrokerider.se/forum/includes/page_header.php on line 150

Skapa nytt ämne  Svara på ämnet
 Vad är det för slang som hänger lös på cylindern och läcker? « Föregående ämne :: Nästa ämne » 
Författare Meddelande
bluejackme
InläggPostat: fre apr 30, 2021 7:16 pm    Rubrik: Vad är det för slang som hänger lös på cylindern och läcker? Svara med citat

Elmoped

Registreringsdatum: 17 december 2014
Inlägg: 5
Pictures: 0

Hej! Kan noll om scootrar... men harr en Baotian rebel, förra ägaren sa att det satt en 72cc på den men hade ingen mer info, den toppar väl ungefär 70-75 och går riktigt bra! Men det sitter en liten svart slang från cylinder huvudet?

Den hänger liksom löst bara längs sidan med moppen som det blåser luft ifrån och sen in i cylindern precis bakom service luck-kåpan, körde ju i regn som den alltid klarat men hade loss fläktkåpan, sen starta ju inte moppen på ett par dagar och gick bara på tomgång, vid gas dog den snabbt men fick liv i den igen ett par dagar senare och nu går den som smör igen o startar utan problem och går bra!
Men jag märker att när jag har kört 2 mil och legat i 60- 70 och den varvar ur, så märker jag hemma sen att det har kommit vid/gul sörja ur slangen vid mynningen, luktar typ bränt kretskort eller nåt lite oljigt men verkar ändå dunsta bort efter ett tag , vad kan det bero på?
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne  Svara på ämnet Sida 1 av 1

Hoppa till:  Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet

Annons

annons

Annons

annons

Annons

annons

Annons

annons
Bli medlem!

Kom ihåg mig