Pgo Pmx Sport Seg i backar

Här pratar vi om allt som har med motor/trimning för scooter att göra.

Moderatorer: Speedway, MrAndersson, TheAndersson, CaToXXo

Freddealf
Elmoped
Inlägg: 2
Blev medlem: 20 augusti 2014, 19:38

Pgo Pmx Sport Seg i backar

Inlägg av Freddealf »

Hej, Jag har en Pgo Pmx Sport. En klass 1 Eu. Och den har gått 450 mil. V-ringen är dragen. Och den går jätte segt i uppförsbackar och axxar jätte segt. Och när man skjutsar någon så går den jätte jätte segt. Och den drar mycket bensin också än andra ska göra. Den har en topp fart på runt 60, Fast det tar långt tid innan den toppar det. Blir den starkare i backar om man sätter på V-ringen? Hur svårt är det att dreva om en Scooter? om det är ett alternativ.

Tack för svar! Mvh
Hampu
Avstängd
Inlägg: 1894
Blev medlem: 13 september 2013, 19:49
Ort: Baksidan

Inlägg av Hampu »

Alla mopeder är sega utan att trim (v-ring är inget jag klassar som trim). Plugga ur röret eller köp effektrör, skulle rekommendera effektrör då du får betydligt bättre prestanda och det är billigare än ett nytt originalrör ifall du torskar.

Dreva scootrar gör man bara åt andra hållet, upp alltså. Hittar du drev för att dreva ned den kan du självklart göra det men det känns ju inte värt...
AndenIflaskan
Svårstartad skrothög
Inlägg: 311
Blev medlem: 21 maj 2014, 17:20

Inlägg av AndenIflaskan »

tjo, om du har en modell nyare än 2005 så sitter det en insugsplugg (mellan insuget och membranet) den är ganska lätt och ta bort och moppen blir väldigt mkt starkare samt du får bättre axx, annars plugga ru röret och sätt dit v-ringen om du vill få bättre axx utan att höja topphastigheten så mkt..
PGO T.REX
stage6 pro replica, 19mm förgasare, avstrypt luftburk, malossi multivar, 6,5g dr pulley vikter, malossi fly(gula fjädrar), gul tryckfjäder. ostrypt cdi, doppler membran. stage6 racing 70cc.
OBS: moppe tiden slut nu, moppen såld och bil införskaffats ist :D
Skriv svar