Alj0h's Aerox- projekt KLAAAART!! miniupdate 10/6

Här kan du via upp ditt projekt som inriktar sig på scooter. Inga frågor i detta forum!

Moderatorer: Speedway, MrAndersson, TheAndersson, CaToXXo

Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Alj0h's Aerox- projekt KLAAAART!! miniupdate 10/6

Inlägg av alj0h »

Tjenare :D

Några dagar innan 15-årsdagen inträffade for jag och pappa och köpte en Aerox- 06 till mig. Roxxen fixades till lite innan jag tog kortet. Nu efter en mopedsäsong så kände jag för att fixa till den på riktigt, ta bort alla tattar-lagningar, lacka om allt och styla den till max! :P

X= Klart!
/= påbörjat
()= snart...

Styling:

()= inte påbörjat
(/)= påbörjat/ saker införskaffade
(X)= Klart! :D

[spoiler](/) BCD underkåpa, bak. Med neon i.
(X)Droppblinkers bak
(X) Stylingnät i framkåpan
() Modda ihop dubbeloptiklyse med framkåpan
(X) SSP kontrollpanel
(X) Nytt crosstyre
(X) Polera diverse metalldelar
(/) Flytta hastighetsmätaren
(X) Spackla ihop röven
() Neon under mopeden och i framkåpan
(X) Vita fälgar
(/) Handtag matchande moppen
(X) mattsvart motorblock
(X)Stage6 Kick
(X) Höjare
(X)Fotplåtar
(X)reggplåten på variatorn
(X) vita innerkåpor
(X) annan färg på ytterkåporna (det blev grönt)[/spoiler]

Målet är att få en unik och dösnygg Roxx. Är inte helt 100 vilka färger jag ska lacka den i, la upp en omröstning. Kom gärna med andra förslag :D

Lägger upp en bild på hur den såg ut i somras och en bild hur den ser ut nu. Gör en "riktig" update imorgon med vad som har gjorts hittils och sånt :)

[spoiler]I somras:

Bild

Nuvarande:

Bild
[/spoiler]
Update 29/12-12[/spoiler]

[spoiler]Tjosan!

Var ute någon timme i garaget idag och fixade i elsystemet. Fixade en hel del i elsystemet, tog bort gamla strömtjuvar och fixade till diverse tattarlagningar... Var inte direkt så mycket att ta kort på så ni får ingen bild på det. Var på biltema för någon dag sedan och köpte det mesta som behövdes därifrån. typ. ni får en bild på kvittot, orkar inte skriva upp allt som köptes :)

Bild

Tror att jag ska ta bort alla kåpor och sånt nu och sedan ta loss motor för att lacka den mattsvart.
[/spoiler]

UPDATE 9/1-13

[spoiler]Fridens! :D

Har spenderat några timmar i garaget sen senast. Har plockat bort alla kåpor och dragit bort motorn från ramen. Allt gick väll ändå hyffsat smidigt, förutom att jag spillde ner hela garagegolvet med kylarvätska. Trodde att jag hade tömt hela systemet på kylarvatten, men tydligen inte. Gjorde som i Hasses guide, gick bra, men glömde att jag hade katalysatorn inkopplad så jag skruvade bort allt det också. Sen så vill inte slangen till oljetanken lossna, så jag tog bort hela "oljesystemet" samtidigt som motorn. Nu blir det att ta isär delar av motorn och lacka, ska också försöka ta reda på varför min startmotor llåter som en mindre stenkross då man drar runt den...

Nå bilder åt folket, dissa gärna kvaliten på bilderna, ska försöka komma ihåg att ta med systemkameran ut i garaget :)

-= Klicka på bilderna för att se dem i full storlex=-

Dagen efter jag hade mekat isär allt kom jag in i gaeraget och upptäckte att skiten hade ramlat, fast ramen hängde fortfarande i taket :P

Bild

Motorn:

Bild

[/spoiler]

Update 10/2

[spoiler]Förlåt för så sjukt dåligt med updates!
Gör en skriftlig då det inte finns så mycket att lägga ut bild på. Har iallafall under månaden spenderat min garagetid med att rengöra motorblocket innan jag ska lacka det. Har suttit i X antal timmar med avfettning och tandborste för att få skiten ren. Nu så börjar det bli gode så jävla rent ändå. Har tänkt att lacka blocket under nästa helg då det kommer bli gode varmt ute då, så då kan jag nog hålla ungefär 20 grader i garaget. Har också börjat slipa ner variatorkåpan som ska lackas vit :)

Förlåt mig för stavningen, skriver på mobilen ;)

Over and out![/spoiler]

UPDATE 20/2

[spoiler]Sådärja! nu är motorblocket svartlackat. ska värma det på något sätt så att färgen härdar ordentligt. Har fått riktiga jävla funderingar vilka färger jag ska lacka moppen i.. Byter färg från dag till dag.. Ni får en bild på det extremt smexxiga blocket. Helt okej att strunta i den superdåliga kvaliten på bilden.

Bild

Hare gött å kommentera! :D
[/spoiler]

Update 22/2

[spoiler]YO!

Spenderade gårdagen med att montera in allting i motorn, variator, koppling (både variator och koppling är typ helt slutkörda, blir att köpa nya i sommar) samt tändningen. Polerade startmotorn, vattenpumpskåpan och röret som håller fast bulten som går in i ramen. Vart FÖRJÄVLA fint om ni frågar mig. Har fortfarande världens dilemma i vilken färg jag ska lacka kåporna i.. får börja med att lacka innerkåporna vita och sen till sist ta ytterkåporna. Ni får nå picz på det jag polerade:

Bild

Bild[/spoiler]

Update 3/3

[spoiler]Tjenis!

Har hänt endel saker med moppen under lovet. Har lackat fälgarna vita och primat/spacklat/slipat varioatorkåpan då den snart ska lackas. Även lackat vattenpumpskåpan. två bilder på fälgarna, och min EXTREMT sexxiga sportbromsskiva:

Bild

Bild

Sen så har jag även lackat bromsoken svarta, ser ganska fult ut på andra aeroxar där de har stylat som fan men bromsoken sticker ut och matchar inte moppen alls, så det kändes värt det att måla dom :)

Bild

Sen la jag nyss iväg en beställning på TS. Shoppar neon och sånt senare då jag fortfarande inte är helt 100 på vilken färg moppen ska bli.

Bild

Nu vill jag även se några kommentarer, TACK! :D
[/spoiler]

Update 13/3

[spoiler]Hejsan!

Har väll hänt lite med projektet under den tid som gått från senaste updaten. är väll inte direkt något som har varit värt och uppdatera för, så därför kommer en sen update där jag skriver vad som hänt. Förra fredagen fick jag iallafall hem min beställning från TS :

Bild

Sakerna fick ligga kvar i kartongen medans jag polerade gaffelbenen, vilket tog en massa tid, gjorde om det 2 gånger för att jag inte blev nöjd med resultatet. Efter poleringen lackade jag toppen och botten svarta vilket vart gode så snyggt ändå :)

Bild

Tog sen av dämparen och tvättade av den och monterade på höjningssatsen, man sitter betydligt skönare med höjare på (notera även det sjukt snygga bromsoket där brembotexten är polerad, gode porrigt ändå) :)

Bild

Just nu så har jag monterat på BCD underkåpan, sadeln och baklampan. Men kände att det inte var värt att gå ut i det kalla garaget och knäppa bild på det då jag ändå ska av med det snart igen. Har också försökt att fixa en grov spricka i en av bakkåporna. Får väll se hur det blir.

Allt för denna gång :)[/spoiler]

Update 21/3

[spoiler]Hejsan!

Har blivit ngn timme i garaget sen senast. Är egentligen inte så mycket att ta bild på, har egentligen bara slipat endel av kåporna, vilket är sjukt tråkigt om ni inte visste det. Har iallafall börjat modda benkåpan, moddar bort hålet som inte har ngn som hellst nytta typ. Blir väll helt okej ändå, har finspacklat nu och låter det torka/härda medans jag är i skolan.

Bild på kåpmoddningen, sprutspacklad på bilden, men är finspackel på nu:

Bild

En bild på det grymt sexxiga ass'et, absolut inte klart än, men so far so good, dissa hur stökigt jag har det :D

Bild[/spoiler]

Update 31/3

[spoiler]Goddagens!

ber om ursäkt för att jag är sämst på att uppdatera då jag egentligen borde, alltså dirr efter jag gjort saker. Dock så uppdaterar jag nu, så hoppas det är lugnt :) Hursomhellst så har jag lyckats att nästan få till en körklar måffe :D synd bara att jag lyckades bränna startreläet, och kicken är trasig så det inte finns något sätt att starta den på :P Enda som borde göras är att lufta bakbromsen lite mer. Skruvad på mina nya TNT bromsoljebehållarlock efter att jag skruvade fast båda bromsarna, vart gode jävla fint med snabbgasen om ni frågar mig :D ska byta bromshandtag också, original ser ju förjävliga ut :P

Bild

Spacklade också ihop arslet, just nu så är spacklet nerslipat och jag ska sedan på med ett andra lager finspackel, dissa att bilden är felvänd :D

Bild

Sen så har det gått mycket tid till att slipa och förbereda innerkåporna för lack. Ett tips är att inte använda skitbiltemas plastic-primer, är fan som att spraya på vatten, rinner alltså för minsta lilla. Sen använde jag mig av motips vitfärg, ser väll gode så mint ut, dock så rann den första burken som jag sprayade med :? Men jag slipade ner allt igen och då vart det bra med andra burken färg.. Allt som allt så vart det gode så fint:

Bild

Allt för denna gång, ska försöka att inte dröja så länge tills nästa update! [/spoiler]

[b]Skriftligt 6/4[/b]

[spoiler]Goddag!

Första turen med moppen gjordes för 2 dagar sen (tror jag). Den gick förjävla fint. Efter det så har jag mest suttit i mitt lilla krypin i garaget och slipat kåpor. Beställde hem motip metallic grön och primer/filer, Dock så fuckade TS upp det rejält så jag bara fick vanlig plastprimer, vilket ledde till att grönkåporna blev förjävla dåliga i lacken, man ser mindre sliprepor överallt typ, och det skulle ju fillern tagit bort om jag fått rätt. Så fuck Twostroke. Blir nog omlack på dom senare i livet, orkar inte nu :P Lägger upp nå bilder sen då jag är klar med att montera ihop allting, kommer ju att se bra ut på bilderna men på nära håll äre rent förjävligt... jajja, that's life, hörs vid nästa update... :?[/spoiler]

KLAAAAR!!! 9/4 Bildbomb

[spoiler]yO! Ska nog börja med att meddela att jag överdrev en hel del i förra inlägget, kåporna är riktigt fina i lacken, förstår inte hur jag kunde få det till att se så dåligt ut som jag beskrev. Blev riktigt fint egentligen. Framförallt så blev moppen i sig riktigt snygg, ska bara på med några klibbor så blir den finare. I övrigt så går mopeden mycket fint, soft som fan att köra igen efter en vinter :D Avslutar projektet/inlägget med en mindre bildbomb, kommentera för fan, enjoy: :D

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild[/spoiler]

Miniupdate 10/6

Long time no see, men lite har väll hänt på roxxen sen senast :) det största som hänt är väll att jag lackat om innerkåporna 2 ggr. Första lacken började släppa när jag tvättade den, så det blev en ny lack på det. Men blev inte alls nöjd med underarbetet, så jag slipade ner allt igen och lackade innerkåporna för tredje gången. Denna gång vart det mycket bättre, och färgen verkar också sitta mycket bättre. Använde mig av hagmans färg nu under sista lackeringen.

En annan sak utseendemässigt är att jag skaffat rör, ZX-R. Gav sjuuukt mycket i utseende om ni frågar mig :)

Och jo juste, jag och älsklingen (roxxen) firar 1 år och 2 månader idag! :D

Bild på den:

Bild

Kommentera :D

PEACE!
Senast redigerad av alj0h den 10 juni 2013, 15:50, redigerad totalt 21 gång.
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
draken
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 546
Blev medlem: 29 oktober 2012, 12:02

Inlägg av draken »

kommer följas :)
Derbi_pöjk skrev:
gilerahjärnan skrev:om polisen kommer så säger du fuck aina o drar ifrån.
så kommer snuten och säger fuck you och drar in körkortstillståndet....
Användarens profilbild
winblasers
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 14 augusti 2010, 15:04
Ort: Sweden
Kontakt:

Inlägg av winblasers »

Tycker hellre att du lackar den med Oranga ytterkåpor och vita innerkåpor än med grönt/vit eller grönt/orange

Men det är ju din smak som får bestämma :)

Kolla på scooterprojekt :arrow: styling
Så blir det kanske lättare ;)
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

draken skrev:kommer följas :)
Gött! :D
winblasers skrev:Tycker hellre att du lackar den med Oranga ytterkåpor och vita innerkåpor än med grönt/vit eller grönt/orange

Men det är ju din smak som får bestämma

Kolla på scooterprojekt styling
Så blir det kanske lättare
Det är det som är grejen, har kollat runt som en elefant, men kan inte bestämma mig vilket som är snyggare. Fast Orange/vitt känns nästan lite mainstream... :)
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
winblasers
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 14 augusti 2010, 15:04
Ort: Sweden
Kontakt:

Inlägg av winblasers »

alj0h skrev:
draken skrev:kommer följas :)
Gött! :D
winblasers skrev:Tycker hellre att du lackar den med Oranga ytterkåpor och vita innerkåpor än med grönt/vit eller grönt/orange

Men det är ju din smak som får bestämma

Kolla på scooterprojekt styling
Så blir det kanske lättare
Det är det som är grejen, har kollat runt som en elefant, men kan inte bestämma mig vilket som är snyggare. Fast Orange/vitt känns nästan lite mainstream... :)
Jo, många färgkombinationer har ju blivit testade
tyckte bara det kände som att orange/grönt skulle se fult ut, men det kanske är snyggt ;)
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

winblasers skrev:
alj0h skrev:
draken skrev:kommer följas :)
Gött! :D
winblasers skrev:Tycker hellre att du lackar den med Oranga ytterkåpor och vita innerkåpor än med grönt/vit eller grönt/orange

Men det är ju din smak som får bestämma

Kolla på scooterprojekt styling
Så blir det kanske lättare
Det är det som är grejen, har kollat runt som en elefant, men kan inte bestämma mig vilket som är snyggare. Fast Orange/vitt känns nästan lite mainstream... :)
Jo, många färgkombinationer har ju blivit testade
tyckte bara det kände som att orange/grönt skulle se fult ut, men det kanske är snyggt ;)
Vafan? Ska ju Självklart vara vita innerkåpor och orange ytter...
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
PalzaR
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 582
Blev medlem: 2 juli 2012, 23:01

Inlägg av PalzaR »

Fixa större bilder man ser knappt :)

Btw kommer följas:)))
Bild
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

PalzaR skrev:Fixa större bilder man ser knappt :)

Btw kommer följas:)))
Ska försöka, fast de är ju klickbara som de är nu :)
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
winblasers
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 14 augusti 2010, 15:04
Ort: Sweden
Kontakt:

Inlägg av winblasers »

alj0h skrev:
Vafan? Ska ju Självklart vara vita innerkåpor och orange ytter...
Klart :P
Användarens profilbild
Pulze
Frihamnen Crew
Inlägg: 775
Blev medlem: 18 augusti 2012, 23:01

Inlägg av Pulze »

blir nog skit bra! :D
ta gärna en titt på mitt Senda projekt :D http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=43963

Polini guss 80cc
Metrakit Thrower
14mm förgasare = STULEN!
105 munstycke
12-53 drev

Gilera Stalker: style pro 70cc (för bottendraget), zx rör, malossi variator, 4g vikter, malossi remskivor :)
Användarens profilbild
Robbdog
Elmoped
Inlägg: 122
Blev medlem: 23 april 2012, 18:01
Ort: Jakobstad, FINLAND

Inlägg av Robbdog »

Kolla mitt projekt så får du se bilder på en grön/vit roxx. Tycker själv att du ska köra på mörka färger, synns inte smuts på dem lika lätt å sprickor å sånt.. Lacka dem t.ex mörkblått/svart :D
Användarens profilbild
Seenz
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 730
Blev medlem: 6 februari 2012, 18:32
Ort: Halmstad

Inlägg av Seenz »

Kommer nog bli bra! Men gör bilderna större för att det suger och kolla på projekt med bilder som man knappt kan se på ;) Men annars ser det bra ut 8)
Live like today was you're last day.
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

Tack boiz!

Blir förmodligen att lacka den svart/vit och med blått neon! :D
Ska försöka fixa en update snart, har under den senaste månaden typ bara putsat å rengjort motorblocket, men efter lack så kommer det en ny update :D
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
rexzo
The king of the forest
Inlägg: 1015
Blev medlem: 21 oktober 2011, 23:31
Ort: Piteå

Inlägg av rexzo »

Nice projekt , vars i pite bor du. Är du 97a? :)
Full gas inge knas
Rieju mrx 2006
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

rexzo skrev:Nice projekt , vars i pite bor du. Är du 97a? :)
Bor i hortlax, är 97a :)
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
rexzo
The king of the forest
Inlägg: 1015
Blev medlem: 21 oktober 2011, 23:31
Ort: Piteå

Inlägg av rexzo »

alj0h skrev:
rexzo skrev:Nice projekt , vars i pite bor du. Är du 97a? :)
Bor i hortlax, är 97a :)
Okej nice, bor själv på pitholm :)
Full gas inge knas
Rieju mrx 2006
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

Nu jävlar grabbar och ni fåtal tjejer, updaterat idag! :D
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

2 updates utan kommentarer.. kom igen nu grabbar.. :)
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
tacopaj
Volvo Power
Inlägg: 1381
Blev medlem: 30 augusti 2012, 14:08

Inlägg av tacopaj »

Blir nog bra! :)
Bild
Members: tacopaj, Jonsson98, Voltfax
DJNoel
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 13 februari 2011, 15:08

Inlägg av DJNoel »

Ser nice ut !!! :)
Söker delar till Aerox!

Stage6 Kopplingsklocka 433G
Stage6 R/T Racing Framgafflar
Malossi MHR Membran
Malossi Koppling Delta MHR
Malossi Kopplingsklocka MHR wing
Kiesler bakfälg
Bcd Sidokåpor
Evo Underkåpa
Henru
MurasBrusha!
Inlägg: 31
Blev medlem: 25 oktober 2012, 19:31
Ort: Nyhamns fucking läge

Inlägg av Henru »

Ser bra ut! :P
kommer följas, lycka till! :lol:
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

Tack grabbar! :D

Uppdaterat nyss :)
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
olséN^
Elmoped
Inlägg: 83
Blev medlem: 10 juni 2012, 10:29
Kontakt:

Inlägg av olséN^ »

Kommer säker bli feet, gillar röven på den :roll:
To much is never enough.. !
2stroke
Gasres
Inlägg: 1455
Blev medlem: 15 augusti 2010, 19:13
Ort: Sollentuna

Inlägg av 2stroke »

Hålet utan nytta är hålet där Polisen snabbt kan kolla ramnumret ifall det behöver kontrolleras, så grattis..
Användarens profilbild
Arkstar
Gasres
Inlägg: 1760
Blev medlem: 2 oktober 2011, 08:54
Ort: Oxelösund
Kontakt:

Inlägg av Arkstar »

Jäklar va jag har missat lite det har tagit fart här :lol:

Ser bra ut! fortsätt med updates! :)
StuntRoxx Projektet! SÅLD! :shock:
Beta Ark Projektet! SÅLD! :shock:
Moppetiden är förbi för min del men tittar in då och då! :roll:
Numera ägare till BMW 120D F20 M-Sport -15! 8)
Klicka här för att komma till min biltråd!
Användarens profilbild
TheGrimReaper
King of the street
Inlägg: 2424
Blev medlem: 28 februari 2012, 08:02

Inlägg av TheGrimReaper »

Ser mycket bra ut! :)

peugeot 103 projekt
Aerox projekt Pågår
Roxon projekt Står still
Bild
Användarens profilbild
rasmusborg
Kinaraket
Inlägg: 969
Blev medlem: 31 december 2011, 13:28
Ort: Haninge
Kontakt:

Inlägg av rasmusborg »

håller med 2stroke lite där, du lyckades göra en sak som kanske inte var det smartaste
Kolla gärna in min Stunt film!
http://www.youtube.com/watch?v=N2g-tEig1XA
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

Tack grabbar!

Nu då ni säger det så kanske det inte var så smart att spackla igen där, men borde det inte räcka med att de ser ramnummret på lilla plåtbiten som sticker ut under bakkåpan? Annars får jag väll plocka isär den om jag blir stannad, är ju bara 10 skruvar... :)
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
rasmusborg
Kinaraket
Inlägg: 969
Blev medlem: 31 december 2011, 13:28
Ort: Haninge
Kontakt:

Inlägg av rasmusborg »

alj0h skrev:Tack grabbar!

Nu då ni säger det så kanske det inte var så smart att spackla igen där, men borde det inte räcka med att de ser ramnummret på lilla plåtbiten som sticker ut under bakkåpan? Annars får jag väll plocka isär den om jag blir stannad, är ju bara 10 skruvar... :)
Vid bakkåpan står det mer om hur mycket moppen får låta sen har jag för mig att det kanske stod något mer där men om den blir stulen så är det ramnumret polisen kollar på. Jo skruva upp den kan du göra frågan är ifall den blir snodd så tror jag inte polisen tänker skruva upp kåpan då de ser den. Men skitsamma gjort och gjort, den lär inte bli snodd ändå får vi hoppas :)
Kolla gärna in min Stunt film!
http://www.youtube.com/watch?v=N2g-tEig1XA
Användarens profilbild
Persson97
F.D Crew
Inlägg: 3785
Blev medlem: 19 oktober 2012, 12:07

Inlägg av Persson97 »

Nicenice, hur ska du göra kåpmoddet? :D
Feministens ideologi bottnar i att män är svin och att kvinnor ska vara lika bra.
2stroke
Gasres
Inlägg: 1455
Blev medlem: 15 augusti 2010, 19:13
Ort: Sollentuna

Inlägg av 2stroke »

alj0h skrev:Tack grabbar!

Nu då ni säger det så kanske det inte var så smart att spackla igen där, men borde det inte räcka med att de ser ramnummret på lilla plåtbiten som sticker ut under bakkåpan? Annars får jag väll plocka isär den om jag blir stannad, är ju bara 10 skruvar... :)
Den brickan är endast punktsvetsad om jag inte minns fel, inte alls svår att kapa och ta bort, alternativt byta ut, numret på ramen är dock väldigt svårt att byta ut..
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

Spelar ingen roll längre grabbar, fick en liten spackelspricka där så jag rev loss spacklet, alltså så går luckan att öppna igen :D

Jo juste, UPDATE!
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

Skiftlig update, TS kan ta sig i röven. (okej, det är en bra butik, men är sur nu och skyller allt på dom)
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
alj0h
Svårstartad skrothög
Inlägg: 173
Blev medlem: 28 mars 2012, 19:29
Ort: Piteå

Inlägg av alj0h »

Såja, nu är han klar. Släng in en kommentar vad ni tycker nu :D
Desto mer jag lär mig om tjejer, desto mer älskar jag min moppe!
Användarens profilbild
rexzo
The king of the forest
Inlägg: 1015
Blev medlem: 21 oktober 2011, 23:31
Ort: Piteå

Inlägg av rexzo »

alj0h skrev:Såja, nu är han klar. Släng in en kommentar vad ni tycker nu :D
Vart mycket fin:) kanske man får se den irl nångång ;)
Full gas inge knas
Rieju mrx 2006
Skriv svar