Den frysta cheesecaken By: BakarN
Postat: 10 mars 2012, 13:51
Tjubba Tjenna!
Denna gången bakar jag en cheesecake så bered er på alla kunskaper ni har inom bakning!
Grejor:
ElVisp
bunke
sockerkaksform
slikepott
Ingredienser:
4 st Ägg
1,5 Dl Socker
1/2 Citronskal eller vanilinsocker
200 Gram Philadephiaost
4 Dl Grädde
300 Gram Digestivekex
Ta fram alla grejor/ Ingredienser!
Knäck 4 st ägg och separera äggvitan och äggulan.
Riv citronskalet i bunken med äggulan!
Häll i 1,5 Dl socker
Vispa! poröst
Häll i osten!
Vispa!
Ta en annan bunke och häll i 4 Dl Grädde.
Vispa grädden i ca 3-4 min så man kan ta bunken opp o ner
Häll i den vispade grädden i bunken! och vispa! mycket vispande
Vispa äggvitan så det bli ett vitt skum. häll försiktigt i den i bunken!
Ta nu Digestivekexen och krossa dem i en plastpåse, ta helst dubbla plastpåse! för det blir ofta hål.
Häll smeten i sockerkaksformen! varva degistivekexen o smeten!
Skjuts in i Frysen ! I 3 Timmar
Glöm ej att diska! så Blir mor din glad!
Ha det gött! Bjuder på en flum bild till
Denna gången bakar jag en cheesecake så bered er på alla kunskaper ni har inom bakning!
Grejor:
ElVisp
bunke
sockerkaksform
slikepott
Ingredienser:
4 st Ägg
1,5 Dl Socker
1/2 Citronskal eller vanilinsocker
200 Gram Philadephiaost
4 Dl Grädde
300 Gram Digestivekex
Ta fram alla grejor/ Ingredienser!
Knäck 4 st ägg och separera äggvitan och äggulan.
Riv citronskalet i bunken med äggulan!
Häll i 1,5 Dl socker
Vispa! poröst
Häll i osten!
Vispa!
Ta en annan bunke och häll i 4 Dl Grädde.
Vispa grädden i ca 3-4 min så man kan ta bunken opp o ner
Häll i den vispade grädden i bunken! och vispa! mycket vispande
Vispa äggvitan så det bli ett vitt skum. häll försiktigt i den i bunken!
Ta nu Digestivekexen och krossa dem i en plastpåse, ta helst dubbla plastpåse! för det blir ofta hål.
Häll smeten i sockerkaksformen! varva degistivekexen o smeten!
Skjuts in i Frysen ! I 3 Timmar
Glöm ej att diska! så Blir mor din glad!
Ha det gött! Bjuder på en flum bild till