Lindbergs Gröna Sm Drac NÄST SISTA UPDATEN 15/5-14

Här kan du visa upp ditt projekt som inriktar sig på cross och supermotard. Inga frågor i detta forum!

Moderatorer: Speedway, MrAndersson, TheAndersson, CaToXXo

Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Lindbergs Gröna Sm Drac NÄST SISTA UPDATEN 15/5-14

Inlägg av P3kkl »

Tjena tjena! Tänkte göra ett projekt på min Rieju Drac RR Sport Edition 03 nu :)

Bild

Historia:
Det började med att min pappa köpte denna mopeden ny åt min storebror för några år sedan. Min storebror trimmade en hel del. Den gjorde ca 110 km/h. Men han vill inte säga setupen han hade för han tror att jag ska köpa samma grejer. :( Så gjorde han den sedan original och sen fick jag den efter att den stått en del år i ett garage :) Så jag tänkte att jag skulle göra i ordning den nu. Har haft den sen sommaren 2010 men har inte varit så intresserad av mopeder innan. Intresset för mopeder började i Februari 2011 ungefär :)

Mål:
-Få en riktigt fresh Drac
-Ha en hyffsat snabb moppe
-Ha snabbast och snyggast moppe på skolan :D
-Få många kommentarer och bra tips
-Bli tagen av fart kamera :D

Tacklista:
Tack till mamma och pappa för sponsring med pengar.
Tack till Sickrazer@tsr till feta tips på styling och annat :)
Tack till Bergsten@tsr som fick mig att göra projektet :)
Tack till er som kommenterar! :)

Nuvarande setup:
Urpluggat org rör
Insugsplugg borta
12/48 drevning
Borrad luftburk

Kommande setup:
Airsal 70cc sport
Original vev
19mm förgasare Dellorto Black Racing
12/48 drevning
Metrakit thrower
Sportluftfilter
Detta är vad jag kan komma på nu. Kommer att bli mera sen tror jag :)

Styling:

Klart=:D
Kommer=;)
Kanske=:?:

Lime gröna kåpor :D
Svart ram och sving :D
Polerad kick :D
Polerad växelpet ;)
Lime grön bensinslang :D
Polerat bromshandtag och kopplingshandtag ;)
RRX fälgar :D
Sm stänka :D
Höjningssats :D
Kapadekåpor :D
Nytt sadelöverdrag ;)
Fatbar styre ;)
KTM platta :D
Rött neon till baklampan ;)
Kommer säkert komma på mera under tiden :)

[spoiler]Bild
Såhär såg mopeden ut precis när jag tagit över den :) Har förändrats en del!

Bild
Såhär såg mopeden ut efter crashen :) Framfälgen gick sönder och sadeln sprack i fästet på undersidan men det är fixat nu:P

Bild
Såhär ser pärlan ut för tillfället :) Fast har fixat broms oket i fram nu :)

Bild
Såhär ser pärlan ut för tillfället :) Fast har fixat broms oket i fram nu :)

Kommer att sitta en rrx fälg ibak till helgen. Väntade bara på att däcket skulle komma från cykelkraft men har fått det nu så till helgen åker jag till pappa om monterar bak fälgen! Kommer att komma bild på det också :D[/spoiler]

[spoiler]10/09:
Idag har min bakfälg fått sig ett par bucklor och även lite fula repor. Så jag ska lämna in båda fälgarna till en verkstad så ska de ta loss däcken och ta loss drevet och bromsskivorna (drevet och båda bromskivorna går inte få loss typ.) Den bakre bromsskivan har jag fått av men alla skruvar gick av så jag ska be de borra upp hålen och sedan gänga om. Sen ska jag ta hem fälgarna igen och lacka dom och jag undrar vilken färg ska dom vara i? ska dom bli svarta igen? Sen ska jag iallafall ta in fälgarna igen och be dom sätta på däcken igen. Sen blir det bara att modda på bakfälgen så är det klart :D Men jag måste köpa nytt bakdrev och kedja också eftersom att bakdrevet är hur slitet som helst och kedjan är för kort. Jag tror att jag börjar slipa ner kåporna i helgen om jag orkar. Är inte på det bästa humöret nu när det blev som det blev med fälgarna.
Update kommer så fort det hänt någonting :)

Bild
Idag har jag hämtat ut min fina färg :) Kommer nog update nästa helg när jag har kommit till pappa om jag hunnit att slipa på kåporna:)[/spoiler]

[spoiler]23/9:
Idag har jag äntligen satt på min bakfälg. Det var inte jätte svårt att få den att passa. Men fick fixa nya distanser. Men nu måste jag bara ha ett nytt drev och kedjelås så funkar den att köra igen :) ÄNTLIGEN!!! Detta drevet är för slitet att köra med så jag måste ha ett nytt. Ska köpa ett 48 drev eftersom att annars blir kedjan för kort. Har heller ingen skiva till bakbromsen på nu för att skruvarna till den har gått av.

Bild

Bild

Väldigt dåliga bilder dock. Men kommer bättre om ett tag :)[/spoiler]

[spoiler]25/9:
Nu börjar det hända grejer. :D Har börjat slipa ner kåporna för lackering :) Men det är väldigt drygt at slipa och spackla. Håller på och lagar bakskärmen för det är en stor spricka i den och massa små sprickor i hela bakskärmen. Men det ska nog gå att fixa ;) btw när jag limmade ihop bakskärmen hade jag fått limm på 2 fingrar så råkade dom fastna i varandra så jag fick skära upp dom! HAHA! :)

Någon som kan komma hem till mig och slipa kåporna åt mig eller? ;)

Här kommer ett par bilder iaf. Väldigt suddiga dock. Men jag ska börja använda en riktig kamera om ett tag när jag får en :)

Bild
Söt va? ;)

Bild
Alla kåpor + köttkvarnen hehe :D[/spoiler]

[spoiler]9/10:
Tjena! Nu under helgen har det hänt en del! :) Har lackat en del kåpor :) Fast har fortfarande en av sidokåperna och en av kylarvingarna kvar att slipa på spacklet... :( Men jag blev iallafall nöjd med resultatet på de som är lackade hittils :) fast jag ska ju lacka undersidan också :P Så nästa helg jag är hos pappa så är nog alla färdig lackade :) Men har inte sättit på någon av mina kåpor än.

Igår slog jag även ur lagrerna ur min bakfälg. För jag måste ha nya. Har även börjat polera en av fälgkanterna ibak :) Kommer bli najs! :D

Har även bestämt att jag ska åka och hämta ett mk sp rör nu till veckan! :) Kommer bli riktigt bra det :) Ska köpa det för 1000 kr :)

Nu över till bilderna på mina fina kåpor :)

Bild

Här är allihopa. En av kylarvingarna är klara för lack. :)
Bild

Bild

Bild

:wub:
Bild

Tro inte att jag har lackat kåperna där dom ligger. Har lackat dom på ett mkt renare ställe än vad dom är på på bilden. :)

Drog även iväg en lite beställning nu! :)

1 st. IGM - Framdrev (420) 12-Tandat (IGM1400-0122) į 139,00 - Totalt: SEK 139,00
1 st. IGM - Kedja (420) 136 Länkar (IGM2242-7136) į 209,00 - Totalt: SEK 209,00
1 st. IGM - Kedjespännare (Rieju) (IGM1608-8207) į 59,00 - Totalt: SEK 59,00
1 st. IGM - Kedjelås 420-Kedja (IGM2242-7191) į 39,00 - Totalt: SEK 39,00
1 st. Koso - Silikondiod (25 cm) Röd (KO-HH015R00) į 189,00 - Totalt: SEK 189,00


Update blir när jag har varit och hämtat mitt sp rör :)[/spoiler]

[spoiler]11/10:
Idag kom min beställning från twostroke :D Ny IGM guldig kedja, nytt framdrev (har redan ett helt nytt bakdrev hemma), kedjelås (alltid bra att ha 1 extra), kedjespännaren som kedjan rullar på som sitter fast skruvad i ramen och rött neon:)

Direkt när mamma kom hem från sitt jobb åkte vi och köpte nya röret åt mig :) Så ska montera det nästa helg jag är hos pappa.

Bilder:

Bild
Söta röret :)

Bild
:roll:

Bild
Resten av grejerna :)

Men jag tycker det är dåligt med kommentarer så nu får ni allt ta och kommentera :)[/spoiler]

[spoiler]23/10
Tjenare! Har inte uppdaterat på ett tag nu. Men har inte varit hos min pappa och kunnat fixa med moppen. Men nu har jag hunnit göra en del saker med den. Har ju lackat alla kåporna nu men måste lacka om bakskärmen och en av kylarvingarna för jag blev inte riktigt nöjd med dom och vill att ni ska veta att denna färgen är riktig för jävlig att slipa ner! Har även satt på röret nu och den går gött som satan :D Men tyvärr blir moppen för varm nu ska även kolla på det nästa gång jag är hos pappa. Har till och med bytt kolvringar och nållager i fredags :)
Men nu över till bilderna! :)

Bild
Som hon står nu :) (sketen)

Bild
Smutsig!

Bild
Frammifrån =)

Bild
Rrx bakfälgen som snart ska på. Måste bara ha nya lager :) Och ska även polera klart fälgkanterna på den.

Bild
Kylarvinge :)

Bild
Bakkåpa :D

Bild
Kick :)

Bild
Kåporna som ska lackas om :) Inte helt färdigslipade dock.

Det var allt för mig denna gången :)[/spoiler]

[spoiler]20/11:
Detta blir en liten skriftlig update.
Orkar inte göra något med moppen nu i stort sett. Börjat tappa intresset och mer intresserad av bil. Men jag ska göra klart moppen så att den blir snygg iallafall. Så blir att köpa mer svart och orange färg och sen fortsätta lacka allt. Sen ska jag fixa nya hjullager på nya bakfälgen osv. Kan hända att jag måste köpa ett nytt motorblock också. Har blivit hål i mitt på undersidan. Ska först se om det går att svetsa det. Men kommer inte lägga pengar på mer trim iallafall den får duga med sp röret.

Kommer väll en riktig update om ett tag.[/spoiler]

[spoiler]Läges update:
Tjena! Ursäkta att jag inte har uppdaterat på länge men har haft fullt upp.
Har beställt lite nya grejer ni kanske kommer få se snart. :)
Kommer slipa ner kåperna igen blev verkligen inte nöjd och den färgen suger på plast. Så ska lacka med riktig lackspruta istället. Det kommer bli lila färg då istället för orange.

Har fixat problemet med att den blev för varm. Det var bara elfel på den.
Men nu har jag ett annat problem. Den går verkligen inte när det är snö ute eller vatten på vägarna. Vet att det inte har med luftburken att göra. Blev ju så efter jag bytt röret. Kan det ha med adaptern att göra?

Kommer nog inte trimma moppen så mycket mera. För orkar inte lägga ner pengar på det. Men jag lovar att den ska bli klar med stylingen nu under vintern.

Kommer update till helgen tror jag. Kan eventuellt komma film också.[/spoiler]

[spoiler]24/12:
Tjooohoo :D

Var ett tag sen jag uppdatera nu. Men som sagt har ju inte orkat greja så mkt med moppen nu på ett tag. Plus att mopeden har varit stulen osv som ni kanske vet? Finns ju en tråd här på tsr om det. Tråkigt att det finns sådana idioter :( Men tur att jag hittade den iaf!

Kommer nog att köpa en helt ny moppe som är gjord 2012. Har ni några tips på vilken? Jag funderar på en Beta RR Sm50 2012 eller en Yamaha Dt50x 2012. Men alla förslag är välkomna! :)

Men kommer att ha kvar dracen och full följa projektet medans jag har en helt original moppe.

Dracen kommer bli sjukt snygg sen. Ska börja att plocka ner den till bara ramen i veckan och sen lacka ramen svart. Kommer att fullfölja hela projektet. Kanske till och med blir en 70cc sen också om jag orkar trimma den mera :) Men som sagt, den kommer bli helt totalrenoverad från grunden.

Här är bilder på hur den står i nuläget:

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Kommer update till veckan igen. Men då måste ni fanimej kommentera också annars är det ju inte kul :P

Hade gött så länge! :)

Nu har man slipat lite på bak fälgen för att den ska lackas vit.

Hoppas på att få hem moppen imorgon så att jag kan greja med den under helgen. Ska ju plocka ner den helt och lacka ramen.

Kanske ska köpa Ktm_Danielssons dt också :)

Aja, här är iaf en bild på fälgen:

Bild



KOMMENTERA!![/spoiler]

[spoiler]31/12:
Tjena! :)

Idag har man hämtat moppen och börjat greja 'lite' med den... :)

Motorn loss:
Bild

Bild

Bakdäcket loss:
Bild

Som hon står nu:
Bild

Bara framgaffeln och elen kvar. Det tar jag när jag vaknat. :)

Sen ska ram, sving och motor lackas svart.
Kåporna ska lackas lila.
Fälgarna och framgaffeln ska lackas vita.

Vad tror ni om det? :) Jag tror det kommer bli riktigt jäkla snyggt!

Men vet dock inte vad detaljerna ska vara för färg... Orkar inte polera dom... Ge förslag och kritik!

NU VILL JAG HA MASSA KOMMENTARER!!![/spoiler]

[spoiler]19/01:
Har inte uppdaterat på ett tag nu. Men har bara inte orkat.

Såhär står mopeden nu:
Bild

Ska bara tvätta och slipa ramen och svingen lite sen ska jag lämna in det på lack :) Har ingen foto på svingen just nu tyvärr. Men det kommer! :)[/spoiler]

[spoiler]8/4:

Sorry, vart tvungen att ta bort projektet pga vissa anledningar pga de som snodde moppen av mig...Men nu är det tillbaka!! :D


Här är lite bilder på det som hänt:

Blästrad ram och sving:
Bild

Bytte även kolven:
Bild

Bild innan jag rengjorde bakdämparn:
Bild

Efter rengöring av bakdämparn:
Bild

Bonusbild på min lilla 160cc fyrhjuling när jag välte i grushålan :D:
Bild

Här är bilderna sen i torsdags när jag fick hem allt ny lackerat:

Kylarvingar:
Bild

Kylarvinge:
Bild

Bakskärm:
Bild

Framskärm:
Bild

Ktm plattan:
Bild

Ufo lampan:
Bild

Sido kåpa:
Bild

Andra sidokåpan:
Bild

Framfälgen:
OBS fortfarande maskerad.
Bild

Bak fälgen:
OBS fortfarande maskerad.
Bild

Ramen:
Bild

Ramen:
Bild

Svingen:
Bild

Här är en bild där jag börjat montera på en del saker. Kåporna och sadeln ligger bara på för att jag ska se hur det skulle se ut :)

Bild

Nästa update blir nog till veckan när jag får hem mina styrlager så blir resten monterat. :)

Hoppas jag får många kommentarer denna gången :)[/spoiler]

[spoiler]14/4:
Hejsan alla moppepojkar! :)
Fick hem mina styrlager igår. Började monteringen direkt. Dock så var det en del krångel igår.. Tog jäävligt lång tid att fixa mina bromsar osv.

Här är bild precis när jag satt på gaffeln:
Bild

På hjulen:
Bild

Här är bilderna när den är körbar med kåpor och allt på:
Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Tack för hjälpen under dessa 2 dagarna Dracen96 :)

Fast ktm plattan så åka på så snart som möjligt. Händer kanske i veckan.

Dock så hände en tråkig sak förut när jag körde. Jag skulle precis köra om en bil så dör moppen och pissar ur bränsle ur flottören.
Ska ut strax och se om jag kan fixa det :)[/spoiler]

[spoiler]28/4:
Tjena alla moppepojkar och flickor.

Är lite dålig uppdatering på projektet nu, men har slut på pengar.
Men har iallafall satt dit en Str8 baklampa med tonat glas och blinkers.
Har även tagit bort den fula luftburken och satt dit en nylonstrumpa med dubbla lager.
Idag när jag kom hem till min pappa så satte jag på ktm platta och en liten halogen lampa. Var tvungen att limma fast lampan i framskärmen med limpistol men blev faktiskt ganska bra ändå, den lyser till och med bättre än original haha. :)

Nästa steg blir nu då att få på rrx bakfälgen igen och sätta på ett 12 framdrev och se om den orkar lite mera på 6an.

Men nu över till alla bilderna:

Som den står i nuläget:
Bild

Baklampan:
Bild

Ktm platta vs original?

Bild

Bild

Bild

Hur tyckte ni det blev?

Jag undrar även ifall ni vill se en video på hur den går nu. Men isåfall måste ni börja kommentera mera!

Det var allt för denna gånger! mvh

[/spoiler]

[spoiler]1/7:
Hejsan!
Har varit riktigt dåligt med updates nu, har inte orkat helt enkelt. Blev jagad av polisen så var tvungen att plocka bort trimmet osv. Så tog bort det och slipa ner o lacka original röret. Men tröttnade på att köra original så strypte av original röret. Annars har det väll inte hänt så mycket på moppen förutom att färgen spricker hela tiden och kedjan går av hela tiden. Nu är även lagrena i bakhjulet helt slut. Så jag tänkte gå ut och sätta på ett nytt styre nu och byta lagrena :) RRX fälgen kommer snart på! Ska bara få in den hem till min mamma så att jag kan lämna in den så att dom kränger om den. :)[/spoiler]

[spoiler]24/7:
Hejsan! I förra updaten skrev jag ju att jag skulle byta styre osv. Men det orkade jag aldrig. Men nu har jag ÄNTLIGEN bytt till rrx fälgen ibak.
Men är riktigt trött på mopeder nu så jag håller på och försöker byta den mot en a-traktor. Så är det någon som vet någon med en a-traktor som är sugen på att byta mot en moppe så hör av er till mig! :)

Över till bilderna:
Bild

Bild

Bild

Bild

Det var allt för denna gång! Mvh[/spoiler]

[spoiler]6/8:
Nu har min cylinder skurit, så nu är det dags för att beställa hem en airsal 70cc sport cylinder istället! :D Sen efter det kommer väll rör, förgasare, insug osv. :)

Har tänkt att fräsha upp moppen lite nu igen och dra igång projektet igen. :)

Här är iallafall en bild på kolven:
Bild

Otroligt nog gick det att köra med den så fast det gick ju inte direkt bra :)

Kommer nog update imorgon igen :)[/spoiler]

[spoiler]8/8:
Idag har jag varit i garaget och skruvat loss tank, oljetank, kylare och alla motorkåporna.
Ska lacka motorkåporna och kylaren nu någon dag. Ska bara få tummen ur och slipa skiten. :)

Ska nog byta lameller och kopplingsfjädrar också medans jag ändå har loss den kåpan :)

Över till bilderna:

Bild

Bild

Bild

Ge mig lite tips på vad jag mera jag kan göra på moppen :D
[/spoiler]

17/8:
[spoiler]
Tjenare!! Nu har jag bytt cylinder, kopplingsfjädrar och växellådsolja. Bytte det förra veckan men inte orkat uppdatera förrän nu.
Den går som ett as med till skillnad från innan! :D Saknar bara röret och en 19mm Dellerto förgasare. Någon som har som vill sälja? Vill gärna ha ett TK rör. Får lönen och studiebidraget snart och då blir det nog mera grejer. + att jag fyller år 6 oktober så kan köpa massa saker till moppen då! :D
Tack för hjälpen jag fick av dig Dracen96 :)
Över till bilderna:

Min söta lilla airsal:
Bild

Bild

Bild

Bild

Inte bästa bilderna men får duga. :)
[/spoiler]

15/5:
[spoiler] Herregud vad längesen det var jag uppdaterade eller ens var inne på denna sidan! :O Känner att moppetiden är över nu då det är dags för körkort. Så har ett par grejer jag ska fixa innan jag lägger ut en annons på dracen, lacka avgasrör och ta bort lite smått rost och en REJÄL tvätt.
I somras bytte jag även till ett snyggt styre och gröna handtag som det kommer bild på i nästa update.

Eftersom att jag har rrx fälgar på mopeden nu så är ju bromsskivorna större och andra fästen än drac fälgarna och jag har ju kört utan bakbroms hela tiden medan jag haft denna rrx fälgen på.
Men förra veckan hade jag äntligen tid att göra EN HELT EGEN bromsskiva och nya distanser till bakhjulet så att det sitter perfekt!

Här är lite bilder från idag när jag satte ihop allt:
Bild

Bild

Bild

Bild

Bild
[/spoiler]
Om jag ska fortsätta uppdatera får ni kommentera!!
Senast redigerad av P3kkl den 15 maj 2014, 21:00, redigerad totalt 51 gång.
Användarens profilbild
Bergsten
Extra Varnad
Inlägg: 948
Blev medlem: 16 november 2010, 21:31
Ort: Rossön

Inlägg av Bergsten »

Damn vilken framfälg :oops:

Jobba på nu, blir porrigt med rrx fälgarna :)

Har neon och en ktm platta om du är intresserad.
Kolla gärna in mitt Rieju Drac RR Sport Edition 2005 Projekt!

http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=23515
Roxxen96 skrev:Vadå heldraget? Där får man köra om.
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

kommer bli fet som fan ;)
Gött att mina tips kom till användning :mrgreen:
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Bergsten skrev:Damn vilken framfälg :oops:

Jobba på nu, blir porrigt med rrx fälgarna :)

Har neon och en ktm platta om du är intresserad.
Har tyvärr inga pengar just nu... :( för att jag måste betala lite på körkortet själv :( men ska få pengar av pappa eftersom att jag jobbat åt honom :) så då kanske jag kan köpa det om det finns kvar :D
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

SickRazer skrev:kommer bli fet som fan ;)
Gött att mina tips kom till användning :mrgreen:
klart att dom kom till användning så feta som dom var :D
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
Bergsten
Extra Varnad
Inlägg: 948
Blev medlem: 16 november 2010, 21:31
Ort: Rossön

Inlägg av Bergsten »

P3kkl skrev:
Bergsten skrev:Damn vilken framfälg :oops:

Jobba på nu, blir porrigt med rrx fälgarna :)

Har neon och en ktm platta om du är intresserad.
Har tyvärr inga pengar just nu... :( för att jag måste betala lite på körkortet själv :( men ska få pengar av pappa eftersom att jag jobbat åt honom :) så då kanske jag kan köpa det om det finns kvar :D
Lugnt, är inte så värst i behov av pengar nu ändå så :)
Kolla gärna in mitt Rieju Drac RR Sport Edition 2005 Projekt!

http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=23515
Roxxen96 skrev:Vadå heldraget? Där får man köra om.
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Bergsten skrev:
P3kkl skrev:
Bergsten skrev:Damn vilken framfälg :oops:

Jobba på nu, blir porrigt med rrx fälgarna :)

Har neon och en ktm platta om du är intresserad.
Har tyvärr inga pengar just nu... :( för att jag måste betala lite på körkortet själv :( men ska få pengar av pappa eftersom att jag jobbat åt honom :) så då kanske jag kan köpa det om det finns kvar :D
Lugnt, är inte så värst i behov av pengar nu ändå så :)
Okej :)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
Punkarn
Avstängd
Inlägg: 869
Blev medlem: 11 augusti 2011, 11:30
Ort: Närpes,Finland

Inlägg av Punkarn »

kommer Följas :mrgreen:
Bild

Kör Trimmat, Åker du Fast Så Trimma Mer, med Gladare samvete. :D

«Pure Metrakit. Pure Power.»
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Punkarn skrev:kommer Följas :mrgreen:
Gött :)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
daben
Svårstartad skrothög
Inlägg: 309
Blev medlem: 21 maj 2011, 15:29

Inlägg av daben »

kommer följas:)
Kolla hjärtans gärna in mitt derbiprojekt!:)
http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=30746

Och när du kollat... KOMMENTERA!!:D
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

daben skrev:kommer följas:)
Gött! :) Kommer update till helgen :)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
DEA!!
Hedersmedlem
Inlägg: 6937
Blev medlem: 13 juni 2008, 20:51

Inlägg av DEA!! »

haha snygg fälg när du fick den! :wink:
personligen tycker jag att lackade "ekrade" fälgar är snyggare än sm rrx:ens fälgar, men det är en personlig fråga!
När det gäller lacken tycker jag lila, så att det inte blir som alla andra har orange, grön osv.

Lycka till! Detta kommer att följas! :)

MVH!!
Årets Styrelsemedlem 2013
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

DEA!! skrev:haha snygg fälg när du fick den! :wink:
personligen tycker jag att lackade "ekrade" fälgar är snyggare än sm rrx:ens fälgar, men det är en personlig fråga!
När det gäller lacken tycker jag lila, så att det inte blir som alla andra har orange, grön osv.

Lycka till! Detta kommer att följas! :)

MVH!!
Tackar :)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Nu har jag uppdaterat lite under kategorin "styling" med allt det orangea :) Kommentera gärna hur ni tycker det kommer bli, har redan beställt färgen till kåporna nu så det går inte ändra på iallafall :)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Josef Jabbari
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 488
Blev medlem: 12 juni 2011, 09:43
Ort: Hassela
Kontakt:

Inlägg av Josef Jabbari »

kör på lila det är lite annorlunda och det gillar vi :)
och är det inte bättre att köpa 70cc på en gång istället för att köpa 50cc först ?
köper trim delar till aprilia sr 50 r med piaggio motorn
samma motor som på paggio nrg mc3 DD cat Vattenkyld
och gilera runner.
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Josef Jabbari skrev:kör på lila det är lite annorlunda och det gillar vi :)
och är det inte bättre att köpa 70cc på en gång istället för att köpa 50cc först ?
jag skrev att jag redan beställt färgen till kåporna och det står att det ska bli orange.

Jag menar att jag ska köra på min original 50cc sålänge och sen KANSKE en 70cc
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Update!
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
Jontee
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 393
Blev medlem: 14 april 2010, 21:17

Inlägg av Jontee »

P3kkl skrev:Update!
Hur fan kan det vara bucklor i gjuten RRX fälg?
Om det läcker ut lite där kan man använda något medel/klet som man brukar ha på bilar när det läcker i fälgkanten:P
wille95
Kort stubin
Inlägg: 1724
Blev medlem: 17 augusti 2010, 20:43
Ort: berga

Inlägg av wille95 »

fan va fint
Aha, vafan är det för tråd egentligen... Skaffa dig polare att prata ut dig på ist.

Låser.
karlsson^ the one and only :D
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Jontee skrev:
P3kkl skrev:Update!
Hur fan kan det vara bucklor i gjuten RRX fälg?
Om det läcker ut lite där kan man använda något medel/klet som man brukar ha på bilar när det läcker i fälgkanten:P
Jag vet inte.... Vet du vad det medlet heter?
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

Skulle ha varit jävligt fräckt med orangea fälgar också :D
Användarens profilbild
Fredd_e
Road-rage
Inlägg: 872
Blev medlem: 24 december 2010, 21:14
Ort: Malmö

Inlägg av Fredd_e »

snyggt
Användarens profilbild
daben
Svårstartad skrothög
Inlägg: 309
Blev medlem: 21 maj 2011, 15:29

Inlägg av daben »

Orange kåpor! :D
Senast redigerad av daben den 14 september 2011, 18:34, redigerad totalt 2 gång.
Kolla hjärtans gärna in mitt derbiprojekt!:)
http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=30746

Och när du kollat... KOMMENTERA!!:D
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

SickRazer skrev:Skulle ha varit jävligt fräckt med orangea fälgar också :D
Är det värt det då? Blir det inte för mkt orange? :P
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

P3kkl skrev:
SickRazer skrev:Skulle ha varit jävligt fräckt med orangea fälgar också :D
Är det värt det då? Blir det inte för mkt orange? :P
Orangea kåpor, orangea fälgar, svart ram, svart sving, svart motor, svarta och orangea detaljer. Lite svårt att förklara men testa skissa lite i photoshop eller paint om du inte kan använda photoshop.
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

SickRazer skrev:
P3kkl skrev:
SickRazer skrev:Skulle ha varit jävligt fräckt med orangea fälgar också :D
Är det värt det då? Blir det inte för mkt orange? :P
Orangea kåpor, orangea fälgar, svart ram, svart sving, svart motor, svarta och orangea detaljer. Lite svårt att förklara men testa skissa lite i photoshop eller paint om du inte kan använda photoshop.
hehe okej :)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
Jontee
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 393
Blev medlem: 14 april 2010, 21:17

Inlägg av Jontee »

SickRazer skrev:
P3kkl skrev:
SickRazer skrev:Skulle ha varit jävligt fräckt med orangea fälgar också :D
Är det värt det då? Blir det inte för mkt orange? :P
Orangea kåpor, orangea fälgar, svart ram, svart sving, svart motor, svarta och orangea detaljer. Lite svårt att förklara men testa skissa lite i photoshop eller paint om du inte kan använda photoshop.
Blir för mycket orange då ju:O
Sedan lackera inte motorn svart.
Så jävla fult.
Lackera den silvrig/grå eller lämna in på glas blästring så blir den som ny utanpå....
Användarens profilbild
SickRazer
Gasres
Inlägg: 1569
Blev medlem: 12 juli 2010, 15:33
Ort: Kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av SickRazer »

Jontee skrev:
SickRazer skrev:
P3kkl skrev: Är det värt det då? Blir det inte för mkt orange? :P
Orangea kåpor, orangea fälgar, svart ram, svart sving, svart motor, svarta och orangea detaljer. Lite svårt att förklara men testa skissa lite i photoshop eller paint om du inte kan använda photoshop.
Blir för mycket orange då ju:O
Sedan lackera inte motorn svart.
Så jävla fult.
Lackera den silvrig/grå eller lämna in på glas blästring så blir den som ny utanpå....
aa, blästring hade varit najs.

Men om du inte vill lacka fälgarna orangea så lacka dem svarta och sätt på orange fälgtejp. Fälgtejp passar snyggt på svarta fälgar.
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Får se hur det blir :) Blir nog svarta fälgar tror jag :) fast i bättre svart färg mer glansig osv. Sen orange fälgtejp blir nice :) Fast orkar inte lacka fälgarna än. Jag vill fixa de viktigare delarna först. :) Och måste spara pengar också till nytt rör :D
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
daben
Svårstartad skrothög
Inlägg: 309
Blev medlem: 21 maj 2011, 15:29

Inlägg av daben »

sjukt snyggt med rrx fälgar!:)
Senast redigerad av daben den 14 september 2011, 18:37, redigerad totalt 2 gång.
Kolla hjärtans gärna in mitt derbiprojekt!:)
http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=30746

Och när du kollat... KOMMENTERA!!:D
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

daben skrev:Kommer bli nice! snyggt med rrx fälgar! Kommer absolut följas!:P
Tackar :)

Nu i veckan ska jag först och främst titta om det finns något sånt tätnings medel så att det inte läcker ut luft. Sen ska jag modda på fälgen :)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
wille95
Kort stubin
Inlägg: 1724
Blev medlem: 17 augusti 2010, 20:43
Ort: berga

Inlägg av wille95 »

fett coolt, me rrx fälgra på drac
Aha, vafan är det för tråd egentligen... Skaffa dig polare att prata ut dig på ist.

Låser.
karlsson^ the one and only :D
Användarens profilbild
Bergsten
Extra Varnad
Inlägg: 948
Blev medlem: 16 november 2010, 21:31
Ort: Rossön

Inlägg av Bergsten »

P.I.M.P 8)
Kolla gärna in mitt Rieju Drac RR Sport Edition 2005 Projekt!

http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=23515
Roxxen96 skrev:Vadå heldraget? Där får man köra om.
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

wille95 skrev:fett coolt, me rrx fälgra på drac
Tack :D Jag lovar dig att det kommer bli mkt coolare ;)
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Användarens profilbild
P3kkl
Äckel pekkel
Inlägg: 821
Blev medlem: 19 januari 2011, 19:58
Ort: Herrljunga

Inlägg av P3kkl »

Bergsten skrev:P.I.M.P 8)
yeeeaaah
Bild
---------------------------------------------------------------------------------
Mitt Drac projekt http://twostrokerider.se/forum/viewtopi ... 414#353414
Skriv svar