Hur mycket styling?

Här pratar vi om våra lagar och regler samt ställer frågor till TSR's egna trafikpolis Järnet

Moderatorer: Speedway, TheAndersson, CaToXXo, Järnet60

stofenmeister
Elmoped
Inlägg: 3
Blev medlem: 25 april 2013, 18:15
Ort: Grillby

Hur mycket styling?

Inlägg av stofenmeister »

Har en Aerox hemma som hade ett par sjukt fula svarta originalkåpor på när jag köpte den. Såklart så har jag bytt nu och tänkt att ta bort styrkåpan. Problemet är att när jag har kollat runt på forumet (rätta mig om jag har fel) så vad jag förstår får man inte egentligen använda Koso Xr-Sa. Samt att man framblinkersen måste vara synligt ur några vinklar. Är det okej om jag sätter ett par Str8 figther blinkers i hålet mellan frontkåporna, och hur kinkiga är poliserna på allt?
Användarens profilbild
Järnet60
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 435
Blev medlem: 21 april 2008, 14:05
Ort: Stockholms län
Kontakt:

Re: Hur mycket styling?

Inlägg av Järnet60 »

stofenmeister skrev:Har en Aerox hemma som hade ett par sjukt fula svarta originalkåpor på när jag köpte den. Såklart så har jag bytt nu och tänkt att ta bort styrkåpan. Problemet är att när jag har kollat runt på forumet (rätta mig om jag har fel) så vad jag förstår får man inte egentligen använda Koso Xr-Sa. Samt att man framblinkersen måste vara synligt ur några vinklar. Är det okej om jag sätter ett par Str8 figther blinkers i hålet mellan frontkåporna, och hur kinkiga är poliserna på allt?
Om det är en EU-moped (vilket jag förmodar att det är) så ska all belysning se ut som det gjorde när mopeden blev helfordonsgodkänd. Alla vinklar ska vara uppfyllda hur körriktningsvisaren sprider ljuset. Körriktningsvisaren skall vara godkänd.
Är du osäker kan du alltid kontakta Svensk Bilprovning.

PS: Poliser kan vara lite kinkiga... DS.
Skriv svar