Demuz aerox projekt- fått min beställning..

Här kan du via upp ditt projekt som inriktar sig på scooter. Inga frågor i detta forum!

Moderatorer: Speedway, MrAndersson, TheAndersson, CaToXXo

ska jag lägga upp ett projekt på min volvo-pv?

ja!
54
77%
nej..
16
23%
 
Antal röster: 70

Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Demuz aerox projekt- fått min beställning..

Inlägg av Demuz »

Demuz aerox projekt Bild



Hejsan hoppsan! har i veckan fått hem min beställning från pedparts.co.uk och här är en liten smygtitt på vad den innehöll
Bild
Bild

håller just nu på med att slipa ner variatorkåpan,vattenpumpskåpan och framgafflarna,dessa grejer ska bli vita. sen så ska jag polera upp styret igen och beställa lite sleeve så jag kan få till alla kablar vid styret lite snyggt.

efter det så blir det att skruva ihop moppen och sälja den framåt vårkanten..
så om någon är sugen på en grym moppe att ha i sommar så är det bara att höra av sig
:wink:




[spoiler]min ambition med projektet och hur bra jag vill ha det har höjts gång på gång allt eftersom projektet har rullat på och när ramen blev lackad så bestämde jag mig för att dehär kommer och bli en totalrenovering, det ska inte finnas en enda skruv som är i dåligt skick med andra ord :wink:

i första delen av projektet så kommer jag och koncentrera mig på och få ett rullande chassi i absolut toppskick, alltså så kommer ingen tid och läggas på några kåpor förens allt annat är klart. men sen när väl projektet drar igång med kåpmoddning mm så har jag som mål och få projektet flyttat till avancerad styling :) jag tror och hoppas att jag kommer uppnå mitt mål och att ni kommer följa mig och mitt projekt under vägens gång :wink:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
tjena alla på tsr :) jag är rätt ny som medlem här på forumet men jag har checkat in här ett bra tag innan jag väl blev medlem :wink: intresset för motorer och saker som låter har alltid funnits där men det var kanske först i 7:an som intresset verkligen vaknade till för mig :)

detta är då min aerox som jag ska renovera, vid första intrycket så känns det kanske typ såhär: "wtf vafan ska han göra med den där,den är ju redan klar" men jag kan lova er att den inte är lika fin som det kanske ser ut, iaf inte efter hur jag har behandlat henne under hösten och början av vintern :lol: så nu har det alltså blivit dags för min aerox å få en rejäl renovering efter två säsonger med härligt glidande 8) det är en 01:a så den är ju i behov av det eftersom den har några år på nacken :roll:

historia
införskaffade mig min aerox i april 2010 lagom tills jag skulle fylla moppe :) den var då redan stylad, lat som man va när man var 14 så orkade man inte fixa till en själv :roll: aja iaf så var det väl kul till en början men sen så började intresset för och fixa med den själv å öka å jag ångrade mig nästan över köpet :? men fortsatte iaf å köra en säsong till med endast några små modifieringar, under tiden så hade den blivit allt mer och mer sliten och den började faktiskt å se skabbig ut å då beslutade jag mig för och renovera och fräscha upp den till sommaren 2012 :wink: aja nog med skitsnack nu så vi går över till planeringen ist! :)
planering
det mesta på roxxen ska fixas till eftersom det enda som ser hyffsat ut på den är kåporna(om man frånser alla sprickor å repor :roll: ) iaf så ska blocket lackas blanksvart å flera detaljer, och några saker ska poleras upp. sen ska jag införskaffa mig ett kåpsett som kommer och lackas i blanksvart det med, alla innerkåpor ska som sagt lackas om vita eftersom dom ser förjävliga ut rent sagt :roll: kåporna ska även moddas en hel del. det var allt jag kommer på just nu men det kommer självklart och hända en hel del mer :wink:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
styling
Bildlacka fälgarna vita
Bildlacka motorblocket mattsvart
Bild polera massa detaljer
Bild lackera om alla vita kåpor(dåligt gjort)
Bild skaffa ett till kåpsett å lacka blanksvart/metalic
Bildkåpmodd
Bild sänka framgaffeln
Bildmontera neon på ett cleant sätt
Bildmontera stylingnät
Bildev. xenon konventera
Bildgöra något unikt
lägger till mer sen efterhand :)

Setup

Bildpolini sport 70cc
Bildgianelli(extra) krom
Bildmalossi multivariator
BildDoppler - Luftfilter (racing)
Bilddoppler membran(racing)
Bildmalossi fly-clutch
Bildblåa kopplingsfjädrar(Hebo)
Bildblå tryckfjäder(Hebo)
Bild4,3grams vikter
Bilddrivrem-stage6 (prodrive)
Bildvariatorfläkt(Hebo)


övrigt å göra/köpa

chassi:
Bildlackera ram
Bild köpa nya däck(michelin pilot sport)
Bildny bakdämpare
Bildnytt lyktglas bak/nytt bakljus
Bild fotpanel
motor:
Bildklyva motor och renovera/byta lager och vev mm..
Bildc3 lager
Bildnya packboxar
Bildnya pinnbultar
Bildnya packningar
Bildnytt insug
Bildny vev- motoforce evolution
Bildannat rör
Bildannan förgasare, 17,5 eller 19mm
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
projektet startar

januari
[spoiler]--------------------------------------------------------------------------------------------------------

haha titta ej här! privat!! :lol:
[spoiler]
TNT tuta
snabbgas
tändningslåshölje
Nya packningar till cylindern
Polini kabelchoke


Täcklock för styre
Sadelöverdrag vitt
Tanklock krom
12V uttag
[/spoiler] :? :oops: :roll:










projektstart 23/1-2012
hoppas verkligen att ni kommer vilja följa mitt projekt! :D jag kommer och uppdatera så ofta jag kan och så fort det händer nått med projektet :wink: lägg gärna en kommentar när ni ändå är här! :)

23/1-12
idag så har jag skruvat ner moppen och tagit bort allt ifrån ramen för och kunna slipa och sedan lacka ramen :) tog även bort den värsta skiten å rosten med en stålborste,ska fortsätta med maskin i morgon :)
innan jag började:
Bild
och såhär står den nu:
Bild
det var allt för denna gång men det kommer komma mer uppdates kan jag lova :wink: höres! / Demuz

Uppdate-24/1-12
jaha dags för en liten uppdate då! det som har hänt idag är att jag har fixat till elsystemet lite, sen har jag blästrat gaffelbenen och börja slipa lite smått på dom inför polering,

gaffelbenen efter blästring och lite slip
Bild
började och slipa ena gaffelbenet men än så länge bara med 80 papper och putsade upp lite för och se så jag inte hade missat nå grova repor. det var allt för idag men en ny uppdate kmr troligtsvis i morn! :) /Demuz

uppdate 25/1-12
inte hänt så mycket idag faktiskt men har iaf slipat lite på gaffelbenen och tvättat massa delar så lite händer det ju! :) kommer nog mer uppdates till helgen, hare gött! :wink: / Demuz

skriftlig uppdate 27/1-12
tjena allihopa! nu har jag bestämt mig för och blästra och pulverlacka ramen istället så det blir ordentligt gjort! :) , så jag kommer inte jobba nått mer på ramen utan nu går jag över till och fixa alla delar :) , det har väll inte hänt så mycket mer förutom att jag håller på och tvättar rent och putsar upp olika delar, kommer nog ett kåpsett i början av nästa månad så då kan jag börja arbeta på dom 8) nu ska jag inte göra den här uppdaten för lång så vi hörs! :wink:

28/1-12
har inte hänt så mycket än pga att jag varken har nå slippapper eller färg hemma :? så det jag har ägnat mig åt är väll å tvättat rent det som går och så har jag putsat upp styret. ska väll inhandla det jag behöver nu i veckan troligtsvis så det kan bli lite fart på projektet! :D

ni får väll en bild på det jag fixade till idag då 8)
Bild
uppdate 30/1-12
idag så har det hänt lite grejer :) efter skolan så gick jag förbi och köpte färg och slippapper och när jag kom hem så blästra jag några delar som jag lackade sen, det var: sidostödet,kylaren.styrkronan och den där grejen som håller fast tanken :) aja ni får nöja er med en halvtaskig bild på kylaren idag men kommer mer bilder i morn då allt har torkat :wink:
Bild [/spoiler]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

feburari
[spoiler]uppdate 3/2-12
tja! har hänt lite småsaker bara men tyckte det var värt en uppdate, ramen är nu helt renplockad och nästa helg ska den blästras, helgen efter det blir det pulverlack så jag räknar med och kunna börja montera lite saker i slutet av månaden :) lite småsaker har putsats och fixats men annars så har det inte hänt så mycket(har mycket med skolan just nu :evil: )
aja ni får iaf ett par bilder på det lilla som är tillfixat än så länge då!
Bild
Bild
hare gött nu grabbar och lämna gärna en komentar! :)

uppdate 14/2
tja! vill börja med och be om ursäkt för att det inte har kommit nå uppdates på ett tag men nu har det hänt lite grejer! :)
till och börja med så är ramen nu inne på blästring så den är väll klar nån gång i veckan skulle jag tro, sen ska den in på lack och sen kan jag börja montera lite smått på den :)
sen så har jag slipat lite på innerkåporna ochså:
Bild
inte alla kåpor på bild men har inte börjat med dom andra än :shock:

idag så har jag börjat ägna mig åt motorn och först och främst tvättat ren den från den värsta skiten och sedan har jag monterat av några delar som jag har tänkt och blästra i morgon :)

innan tvätt: :roll:
Bild
och efter: 8)
Bild
Bild
delar som ska blästras i morn:
Bild
märkte även att luftfilterboxen hade spruckit så blir väll och limma det eller liknande 8)
Bild
det var allt från mig för idag! lovar att jag ska vara flitigare på och uppdatera nu :wink: vi hörs! /Demuz 8)

miniuppdate
tja! direkt efter skolan idag så gick jag ner till garaget och började blästra vattenpumpskåpa,höjning och kick. efter det så lackade jag dom :) kommer resultat senare ikväll! :wink:

hej igen! här har ni resultatet men ni får bättre bilder i morgon då det torkat helt :wink:
höjningen och kicken
Bild
vattenpumpen:
Bild
blev helt okej faktiskt :) mer uppdates kommer i morgon! :wink: /Demuz

dags för en liten kvällsuppdate då! lovade ju en lite bättre bild på vattenpumpskåpan så här kommer den:
Bild
fick lust och fixa lite till innan jag skulle sova så gick ner till garaget och kvällsmeckade lite 8), skruvade av förgasare,bakbroms,variatorkåpa och plockade ur hela variatorn förutom startkransen :)
medans jag höll på så hittade jag min gamla nödlösning:
Bild
förut så hade gängorna släppt lite på "stången" så jag drog bara på en till mutter ovanpå som en snabb nödlösning och jag hade tydligen glömt av att jag skulle fixa dedär :roll: aja jag såg ju det nu iaf så jag får väll se om det går och gänga om eller hur jag löser det :P

såhär står blocket just nu:
Bild
å jag vet att en del av er säkert tycker att det är jävligt onödigt att jag lackar om motorblocket men eftersom jag är lite utav en perfektionist så gör jag det ändå :oops: men kommer passa bättre i svart så det är därför ochså :wink:

i nuläget så ligger fokus på och frächa upp allt utom kåporna, dom får komma senare när motor och ram mm är helt klart. har ju hyffsade kåpor å använda under tiden så :P . dehär projektet är inget jag kommer stressa med utan ska det göras så ska det göras ordentligt! :wink: va bara det jag ville säga för dehär ska fan inte bli någe tattarmeck kan jag lova! :wink:
aja sova nudå så man orkar mecka i morgon med! :twisted: /Demuz

haha klockan är:02:30 och jag har inte lagt mig än :lol: fastnade vid datorn så jag passade på och snygga till tråden lite smått, hoppas det uppskattas! :) godnatt! /Demuz

miniuppdate 16/2
idag så har jag blästrat en del delar, variatorkåpan bland annat.
Bild
sen så har jag pillat med kickanordningen så nu är den som ny igen! :D
Bild
de var allt för idag! :)

17/2-lite info
tja! har nu fått besked om att ramen inte har blästrats än pga att killen som ska göra det inte har fått tummen ur än :roll: men aja det är ju ingen vidare brådska så :) ni får en liten bonusbild på mitt nya bankkort som kom idag:
Bild
ingen bra bild men måste säga att jag tycker att det var riktigt bra kvallitet på bilden och så tycker jag ju personligen att det blev jävligt snyggt jämfört med dom vanliga tråkiga korten :wink:
får se om det kommer nån uppdate senare ikväll :) /Demuz
18/2
tjenare idag så har jag fixat med mitt elsystem och fräschat upp det :) sen så har jag kostaterat att det börjar bli en del delar som börjar bli klara för montering:
Bild
visst en del saker ska det poleras mer på och några delar ska lackas men jag känner att jag faktiskt vill ha min ram snart så jag kan börja montera ihop den! :D men aja det lär väll bli nån gång i mitten av mars som jag får den :roll: . det blir mer uppdates på veckorna än på helgerna då tjejen och annat bromsar upp de hela, aja mer uppdates kommer i veckan som sagt! /Demuz
19/2-uppdate
tja! idag har jag hjälpt farsan och blästra massa delar som ska lämnas in på zinkning på fredag! så medans jag ändå höll på så blästrade jag massa skruvar som jag ska lämna in samtidigt! :)
Bild
ska fortsätta blästra lite skruv och andra smådelar i morgon och sen får vi väll se vad jag hittar på :) /Demuz
20/2-uppdate
tja! idag så har jag polerat som en galning på mina gaffelben så nu är dom klara! sänkte även gaffeln 2cm när jag ändå höll på! :)
Bild
nu ska bara resten av gaffelbenen lackas så är iaf det helt klart :)
en lite bättre bild på det polerade:
Bild
tar korten med mobilen så det är ingen superkvalite men det får ni nöja er med, vill ju inte grisa ner kameran med massa smuts :roll:
aja det var allt för idag! :wink: /Demuz

21/2-skriftlig uppdate
tja! får bli en skriftlig uppdate idag då. direkt efter skolan så var jag jävligt pepp på och greja med moppen så jag gick ut i garaget och började plocka fram grejer för och förbereda dom för och spacklas men sen när jag väl ska hämta spacklet så märker jag att min kära fader har roat sig med och tömma burken :roll: så då blev det inget av med det så istället så blästrade jag klart dom sista skruvarna och motorupphängningen, och det tog ju sin lilla tid faktiskt så det var det ända jag han med idag! :) /Demuz
25/2-ramen nyblästrad
tja! idag fick jag hem min nyblästrade ram och jag måste säga att resultatet verkligen var över förväntan!
Bild
slipade bort lite svetsloppor och sen kom en och hämtade den för pulverlack!
dock så han jag bara ta en bild innan han kom och hämtade den och såg sen att bilden ej blev bra men skitsamma, intressantare sen när den är lackad :wink: men till nästa helg så är den troligtsvis klar! mer uppdates då :) /Demuz [/spoiler]--------------------------------------------------------------------------------------------------------
mars[spoiler]
2/3-skriftlig uppdate
tja! sitter just nu otålig som en liten pojk på juleafton och väntar på att jag ska få hem min ram :D får den förhoppningsvis senare ikväll eller i morgon! :) iaf så har det inte hänt nått nu under lovet för tjejen har varit här och dom flesta tjejer är ju tyvärr inte så intresserade i å mecka så aa ni fattar säkert. det har lixsom stått helt still med projektet :roll: iaf så ska det hända mycket i veckan som kommer har jag tänkt, ska bara få tag på spackel så jag kan börja lacka gaffelben och sånt! :) så ni kan nog räkna med att det kommer börja komma mer uppdates nästa vecka! :) det var allt just nu men kommer en uppdate så fort jag har fått hem min ram! /Demuz

uppdate-ramen lackad
tja! nu ska ni få veta nått roligt, jag fick hem min ram för en stund sen och den blev riktigt bra måste jag säga, över förväntan! fick seriöst en liten ögonorgasm när jag såg den :oops:

såhär blev det:
Bild

så nu kan jag äntligen börja jobba igen på riktigt för nu har jag nått å bygga på och det finns pengar på kontot :twisted: aja jag tar nog upp ramen på rummet så länge så jag kan dra elen och skruva dit småsaker å sånt :) allt för idag så tack och hej! /Demuz

3/3-uppdate
tja! idag håller jag som sagt på och fixar med ramen, jag började med att göra rent alla gängor från eventuell färg, sedan tog jag upp ramen på rummet. jag har tänkt och sätta dit elen och koppla in allt idag så det är vad jag håller på med just nu. :)
lägesbild just nu:
Bild
uppdaterar senare ikväll och visar hur långt jag har kommit. allt för nu/Demuz

skriftlig uppdate-5/3
tja! jag håller ju som sagt på med elen på moppen och den är nästan helt klar och nu funkar alla funktioner på mätaren mm :) men det vart lite för ensidigt arbete och hålla på med alla dessa kablar så idag har jag blästrat och sedan lackat några delar och slipat bort alla ojämnheter från framgafflarna. även satt dit tändningslås, baklampa,kylare och glidbanorna till lagren vid styret(kommer ej på namn :roll: ) även satt dit tanken och oljebehållaren men bara temporärt för stunden! fixat till och fräschat upp min tuta ochså.

juste efter jag slutade idag så gick jag förbi och köpte mer färg och nya säkringar :)
mor min ska kanske förbi biltema i veckan å då ska jag slänga med en liten lista på vad jag behöver, bland annat spackel så jag kan lacka dämparna nån gång :wink:

har även lagt det som hänt tidigare i projektet i den nya efterlängtade funktionen spoiler så nu kommer det gå fortare och ladda projektet.
och så slipper man ju scrolla så förbannat innan man kommer till den nya uppdaten :shock: . kan nog vara uppskattat för dom som följer detta och har sett dom tidigare uppdateringarna redan ! :) är nog även ett stort plus för dom som kanske inte har den snabbaste uppkopplingen :wink:

uppdate-6/3

tja! slänger upp en bild på det jag lacka igår:
Bild
har märkt att det inte blir så bra bilder med min iphone så jag får väll börja använda kameran ist :roll: iaf så har jag monterat dit gaffelbryggan nyss och styre, även kylaren är på plats, men kan inte montera jättemycket eftersom nästan alla skruvar är på zinkning och jag har inget spackel :? men jag gör iaf det som går nu :) ni får lite bilder ikväll på hur långt jag har kommit! :wink:

vill även tilllägga att jag är mycket noga med att allt jag monterar ska vara i bra skick! :wink:

sådär klar för idag då! :) kommer några bilder på hur det ser ut just nu som jag lovade:
Bild
Bild
Bild
så sådär ser det ut just nu, har väll tänkt och polera upp styre och gaffelbenen riktigt noggrant i morgon men vi får väll se vad som händer! :) /Demuz

7/3
mor min kom hem med spackel till mig nyss! :D så nu kommer den här kvällen gå åt till och slipa och spackla och möjligtsvis polera :wink:
Bild
nått måste man ju ha och stoppa i sig medans man meckar å :roll:
uppdate 23.00
jaha idag han jag inte komma så långt igentligen men jag har iaf spacklat båda gaffelbenen,vattenpumpen och variatorkåpan, sen slipat en del ochså, det som återstår och slipa är ena gaffelbenet och sen lite finsllip på det andra. så förhoppningsvis så lackar jag gaffelbenen i morgon! :)
bilder kommer i morn det med! /Demuz

uppdate-8/3
slipade klart och lackade mina gaffelben idag och resultatet blev väll hyffsat, men eftersom jag är ute efter perfektion så blir det och slipa ner och finspackla lite och sen lacka om dom igen :)
såhär blev det iaf men det ska göras om som sagt:
Bild
Bild
har en liten fråga till er :) om jag ska lacka mina fälgar vita sen, tror ni att det kommer se bra ut med svarta gaffelben som det är nu eller borde jag kanske lacka dom vita istället? :) kommentera och tyck till! :wink:

bonusbild på min fina orginalkolv: Bild
toppskick eller hur :wink:
[spoiler]ne inte direkt va :lol: men det är ett under att den gick så pass bra trots detta :roll: [/spoiler]
haha jaja kommer nog en ny uppdate snart om ni ser till och komenterar lite :wink: /Demuz

uppdate 12/3
tja! idag har det hänt lite saker med projektet :wink: började med å plocka av styret för och slipa om och polera upp det igen och tyckte resultatet blev rätt bra:
Bild
sen så slog det mig att om jag ska kunna ha en rullande ram så måste jag ju börja fixa med motorn(no shit):lol: aja så jag började med och skruva av cylinder och kolv,insug och membranen. men sedan när jag kom till och lossa pinnpultarna så gick det åt helvete :roll: alla pinnbultar gick och lossa hyfsat lätt men den sista så fick jag lov och dra så hårt så gängorna gick sönder :evil: men det löste sig med lite 5-56 en gummiklubba och aningen mängd våld. slutade med att jag satt 3 muttrar på pinnbulten i hopp om att det skulle hålla och drog åt så jävla hårt det gick och dängde sedan på blocknyckeln med en hammarjävel och då lossna skiten 8) slutade dock med en sne pinnbult men vafan dom ska ju ändå bytas så :lol:
har även mattat ner min vattenpumpskåpa för jag tyckte inte att klarlacken blev riktigt bra! :)
bjuder väll på lite bilder för det är väll de ni vill se antar jag :wink:
tog bort insuget och såg att det låg grus i membranet :evil:
Bild
såhär långt kom jag med motorn för idag! :)
Bild
och en bild med styret monterat.
Bild
allt för idag men fortsätter i morn :wink:

13/3-orkeslös
hej på er grappar!(och eventuella flickor) :roll:
idag kom jag hem rätt sent och kände att orken inte fanns där för och byta om och gå ner i garaget och fixa. så jag tänkte bara be om ursäkt om jag gav er några förhoppningar på en uppdate idag. men i morn ska nog orken och tiden finnas för och greja med moppen! :)
uppdate 14/3
jahaja idag har det hänt lite mer :) började med och plocka lös och blästra startmotorn: Bild

sedan tömde jag hela variatorn och plocka ur startdrev mm. efter det så gick jag lös med blästern på blocket och dehär är resultatet för idag:
Bild
Bild

jag ska antingen klarlacka blocket å då lär det bli ungefär såhär:
Bild
eller så ska jag lacka det blanksvart, lägger upp en liten omröstning så ni får säga vad ni tycker! :)

och förhoppningsvis så blir det och klyva blocket i morn om en polare till mig hittar sin svänghjulsavdragare :) så vad jag hittar på i morgon beror på om jag får den i morn eller ej :) allt för idag! :)
15/3-beställning gjord
jaha polaren hitta ej svänghjulsavdragaren så jag har beställt en sån och nya lager och packboxar som kommer i morn :) så i morgon blir det och klyva motorn. ska ner i garaget snart och fixa lite nu, ni får resultat senare ikväll över vad som har hänt! /Demuz
18/3-uppdate
jahaja hänt lite nytt nudå. började med att jag fick min beställning som bestog av : svänghjulsavdragare,packboxar och c4 lager. men efter att jag skapade en tråd om hurvida c4 lager var bra eller ej så har jag bestämt mig för att dom ska bytas ut mot c3 :) sen har jag haft mycket annat och göra men idag tog jag tag i det hela och klöv motorn
Bild
Bild
som ni kanske ser så var spinsen på veven väldigt slitna :roll:

så i morn blir det väll och blästra färdigt blocket om jag får svar på om man kan blästra hela blocket eller ej :wink:
ska väll fräscha upp tändningen och allt annat som satt på också! :)
höres! /Demuz

22/3-uppdate
tja! var ett tag sen uppdate nu men har haft mycket och göra så har inte hunnit med och uppdatera här. men det som har hänt är väll att jag har blästrat klart blockhalvorna och jag har även blästrat och fräschat upp tändningen. och idag så testade jag och lägga den mindre blockhalvan i ugnen för och se om jag kunde få i lagret till motorupphängningen sen och det gick hur bra som helst :D så det blir och sätta i andra lagret nån dag också :) sen har jag pillat med massa småsaker som jag har börjat fräscha upp.
ni får ett par bilder också:
Bild
blev väldigt nöjd med resultatet av blästringen! :)
Bild
dålig bild och skitiga blockhalvor.
Bild
även tändningen fick sig en uppfräschning
Bild
alla skruvar och smådelar fint sorterade 8)

i morn åker far och hämtar delarna från zinkningen så det blir spännande och få hem! :) då kommer det troligtsvis börja hända lite mer eftersom då kan jag börja montera alla saker som jag har saknat skruv till! :) /Demuz

26/3-uppdate
tja! projektet har stått rätt still pga mycket med skolan osv och att hela garaget just nu är fullt med bildelar så där går det inte å va :?

jag har ju iaf fått mina skruvar nu:
Bild
fattas en del eftersom jag har börjat montera en del saker men.

sen den 11 april fyller jag år så då blir det nog och lägga en större beställning på diverse saker som: vevparti,pinnbultar,packningar,ramlager,snabbgas,handtag,dämpare,och massa fler smådetaljer.

sen har jag satt en deadline på att allt ska vara klart innan sommarlovet så det gäller nog att jag börjar ligga i om det ska bli klart tills dess :wink:
vi får se om jag gör nått nu i veckan och isf kommer det självkart uppdate! /Demuz[/spoiler]--------------------------------------------------------------------------------------------------------
April

[spoiler]uppdate-20/4

hej på er! nu har jag ju haft ett långt uppehåll där jag inte har hunnit med och göra något med moppen på grund av att jag har varit med tjejen,haft läxor och göra,inte haft orken och helt enkelt hängt här på tsr istället :roll:
men nu ska jag iaf vara igång igen! :D

har ju som några av er kanske vet börjat lacka motorn mattsvart och jag tror det kan bli rätt shysst faktiskt men vi får väll se hur slutresultatet blir! :)

den 30:de ska jag beställa mina delar jag behöver till motorn. det blir bland annat: motoforce racing-vevparti,c3lager,pinnbultar,diverse packningar och lite andra smådelar :)

håller ju på med och lackera motorn just nu och här har ni resultatet av ena blockhalvan
Bild
blir en liten ny färgkombo nu, tänkte köra mycket mattsvart med vita detaljer och en del polerade detaljer också,vill försöka få det så cleant som möjligt men vi får se hur det blir helt enkelt :wink:

uppdate-23/4
tja! hållt på och lackat motorblocket idag då och resultatet blev väll okej :?
aja ni får avgöra själva, över till bilderna.
motorblocket rengjort och maskerat redo för lack
Bild

fett snyggt :oops:
Bild

oj råkade visst vara matt färg..
Bild
blev ni besvikna nu :roll:

uppdate-24/4

tja! idag har jag lackat mer delar och bilder på det kommer nu!
[spoiler]förlåt för riktigt dåliga bilder men mitt skal till mobilen hade kommit lite för linsen så därför är bilderna ovanligt suddiga :roll:[/spoiler]

motorblocket har nu torkat klart och jag är nöjd med resultatet
Bild
kommer bättre bilder imorgon :P

lackade även vattenpumpskåpan med ett okej resultat
Bild
blir nog bättre sen när lite klarlack kommer på också :D

även kåpan till slutväxeln lackades
Bild

jag lackade också startmotorn vit och jag tyckte att det blev väldigt bra! :)
Bild
tyvärr så tappade jag den i betonggolvet när jag skulle flytta den :evil:
så då är det ju bara och slipa ner skadan och lacka igen.. suck! :roll:

det var allt som blev gjort idag men mer händer imorgon! :wink:
miniuppdate-25/4

tja! inte hänt jättemycket idag men jag har provmonterat lite saker på blocket för och se hur det blir. Bild
vad tror ni, blir det bra eller ska jag ändra på något så det blir mer cleant? :)

Bild
tycker det blev rätt fräscht med och lacka insidan av motorblocket med, tror nog det kommer bli lättare och hålla rent sen :)

sen som ni kanske ser så har jag provlackat skruvarna till slutväxeln vita. hur tycker ni att det blev? ser det bra ut eller ska dom hellre vara zinkade som resten av skruvarna är? :) [/spoiler]--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maj

[spoiler]Uppdate 1/5-beställning gjord!
tja! kom hem från tjejen idag och jag har fått mina pengar nu så slängde nyss iväg en beställning på följande:
Bild
och twostroke kan man ju som ni vet alltid lita på så om allt finns i lager så får jag det på torsdag! :) och då blir det och börja skruva ihop motorn för och förhoppningsvis kunna ha en uppstart inom en snar framtid! :)
vi hörs så länge så uppdaterar jag när jag fått mina delar! / demmuus95

2/5-lägesuppdate

tja! fick en bekräftelse på min beställning idag, dom hade dock inte loctite i lager men dom skickade resten av delarna idag så dom kommer imorgon! :) eftersom dom inte hade loctite så drog jag och köpte det hemma istället, så imorgon när jag kommer hem så blir det och äntligen börja montera ihop motorn, vi se hur det går! :) uppdaterar imorgon när jag kommit hem. hööj! / Demuz

4/5-uppdate
jaha får väll ge er en uppdate nu då.
här är delarna jag beställde iaf:
Bild
efter jag hade fått mina delar så började jag direkt och sätta ihop motorn, la lagerna i frysen och motorhalvorna i ugnen, sen gled dom i jättelätt och det var ju bra. men sen när jag skulle montera veven så hände dehär:
Bild
det gick lite snabbt och vevstaken råkade hamna vid fel hål om ni fattar
:oops:
men det var inga strre problem utan jag kylde bara ner veven igen och då gick den och knacka ur lite försiktigt! :)

sen på med packningsmassa och ihop med blockhalvorna och det gick rätt lätt :) men efteråt gick veven trögt och jag höll på länge och väl med och förska få den och gå lätt, till slut så löste det sig med ett rejält slag på varje sida om veven 8)
sen i med packboxar och allt annat och just nu håller jag helt enkelt på med och plocka ihop hela motorn.
såhär ser det ut just nu iaf:
Bild
uppdaterar med mer bilder ikväll! :)

kvällsuppdate
jaha han ändå rätt så långt idag! :) i princip hela motorn är ihopplockad nu, det som fattas för att kunna göra en uppstart är väll och montera förgasare, rör och rem, och lite annat småpill :) han även slänga på hjulen på ramen och montera motorn! :)
Bild
det var allt för idag men jag räknar med och kunna starta den inom en vecka! :D
uppdate-7/5
efter många slitsamma timmar så går äntligen roxxen :D
just nu går den helt okej och mycket bättre än innan renoveringen men större förgasare ska på sen! :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uBUucgWx ... e=youtu.be[/youtube]
/ Demuz

14/5-lägesuppdate
tjena! nu har jag äntligen klarat av bravaden av att ställa in förgasaren korrekt så nu går den rent och fint genom hela registret! :D skulle dock behöva någon storlek mindre huvudmunstycke för den kan börja småbludra ibland men det är ju bara småpill! :) har även slängt på lite kåpor så imorgon ska jag ta den till skolan igen! 8)
det är dock mycket med skolan just nu såhär innan sommarlovet men efter den här veckan ska jag börja småpilla lite igen och lacka lite grejer osv :) vi hörs! / Demuz
lägesuppdate- 23/5

jaha inte har det hänt speciellt mycket från min sida än men eftersom det är så sjukt skönt väder så har jag mest glidit runt och käkat glass 8)
men jag har märkt att min originalförgasare inte riktigt räcker till.
för när jag håller fullgas ett par sekunder så börjar den bludra. så så fort jag fått pengar blir det och beställa en ny 17,5a för tror den kommer må bra av det ökade flödet och kylningen som blir :)

projektet kommer nog tyvärr stanna av lite nu till sommaren då man vill passa på och göra annat men några uppdates lär det nog bli! :)
sen till hösten blir det nog kanske och börja ett bilbygge istället med en gammal nergången volvo-pv som ska fräschas upp rejält! :D
och är ni snälla så blir det kanske projekt på den här på TSR :wink:

roxxen blir väll mer som ett sidoprojekt när man får tid över om man säger så :) kommer även om tid finns börja fixa iordning några gamla mopeder som står uppe i sommarstugan, bland annat en zundapp, Husqvarna och en monark och några andra gamla godingar 8) sen finns det ett antal mopeder som ligger i delar som ska försökas skruvas ihop i framtiden, har även en gammal voltad bubbla som det kanske ska byggas beach buggy av om vi hittar något passande objekt och sätta motorn i! :)

men tappa inte hoppet för roxxen kommer bli klar inom en nära framtid,
men frågan är om min bror kanske får ta över projektet och slutföra det. men isf så lovar jag och hålla koll på det så det blir ordentligt :wink:

sen funderar jag även på och köpa en ny brukis som inte drar så satans med soppa och som har gått med utrymme för benen och stor sadel, så om någon har en billig bruksmoppe för runt 3-6000 så hör gärna av er! :) om den är repig och allmänt risig gör inte så mycket utan bara den funkar och inte är helt sönderkörd/mekad så ska det nog gå bra! :)
dock har jag ett par krav:
*den ska vara körbar utan några grövre fel,småfel får dock finnas men inget jättedyrt :)
* om jag är intresserad så blir det troligtsvis och köpa efter sommarlovet
* den ska inte dra för mycket, under litern per mil är ett krav!
* det ska vara gott om skjutsutrymme, alltså man ska kunna åka två utan problem
*helst inte äldre än 00 och ingen jävla dt :lol:
* ingen jävla hajper tack :wink: den får vara urpluggad och ha ett effektrör osv men inte mer om inte originaldelar finns :)
*både scooter och crossmoppe är intressant
*inte långt åt hellvete från dalarna, max två timmars bilresa


det var nog allt för mig och passa på njut av värmen nu innan den svenska sommaren kommer! :wink: [/spoiler]

Juli 2012
[spoiler]5 juli 2012
fyfan.. har inte fått mycket gjort på mopeden för jag har jobbat i stort sett sen skolan slutade men nu ska jag nog få lite tid till projektet snart :)

och den 27de så rullar det in pengar så då blir det och beställa en 17,5a och lite annat smått och gott :wink: kanske blir en gopro också! :)

men just nu har jag problem med elen :? får ingen ström till lamporna osv.. har mina misstankar om att det kan vara voltregulatorn som är kass?
aja ni får gärna komma med förslag på vad det kan vara! men vi höres i slutet av månaden när jag har monterat nya förgasaren och då blire en testrun-film :wink:

9 juli 2012

tja! beställde en ny voltregulator i fredags, jag kom fram till att det var den som var paj eftersom den endast gav ut ca 5 volt när man varvade..
men var iaf nyss och hämtade den från ica och testade direkt och det fungerar utmärkt nu! :) ska se efter hur mycket den laddar nu jämfört med 5volt som den laddade innan..

nya regulatorm
Bild
men kommer nog stå rätt still med och fixa med moppen ett tag framöver nu.. ska nämligen till tjejen den här veckan och lär bli där ett bra tag.
men uppdate kommer nog i början av augusti innan skolan börjar! Kommer även hända mer sen när skolan väl har börjat! Men vi höres! / Demuz[/spoiler]

augusti 2012

[spoiler]8 Augusti 2012
Tjena! Nu kommer det en uppdate om lite allt möjligt!
Har varit rätt dött med mitt projekt pga att jag har haft fullt upp med annat, har bl.a. Varit med tjejen mycket och sen har jag fixat ett par mopeder mot betalning! Den ena kopplade jag in en kosomätare på och sen har jag även fixat en aerox som inte ville gå igång.

aeroxen som jag fixade var rena raset! Ägaren innan hade verkligen inte skött om den! Men efter en beställning på drygt 3000kr så hoppade den igång! Kan nämna några av felen på den:

*sprucket insug så läckte en massa tjuvluft
*packboxarna låg snett så den läckte komp därifrån
*röret var helt igensotat
*kopplingen var helt sönderkörd
*fattades packningar vid cylindern så även där läckte det komp
*på tok för stort munstycke satt i så den surfade ner sig direkt
Och massa andra småfel som bidrog till att den inte startade!

Har även beställt lite delar nu:
1 st. Dellorto - Förgasare (PHBN) 17,5 mm.
1 st. Malossi - Luftfilter (Sport).
1 st. Stage6 - Kopplingsskål (WingCooler) 107mm.
1 st. Dellorto - Munstycksset (6 mm) 80, 82, 85, ....102.
1 st. Stage6 - Kabelchoke (PHBG) Universell 150 cm.
1 st. Malossi - Variatorvikter (MHR) 15x12 15x12 - 4, 2 gram.
1 st. Polini - Klistermärksset.
1 st. Stage6 - Klistermärksark.
1 st. CGN - Avgaspackning.

1 st. Motoforce - Kopplingsmutter.
4 st. Motoforce - Topplocksmutter.
1 st. Stylepro - Kugghjul till elstart.
1 st. Malossi - Kopplingsfjädrar MHR (Racing).


Summa 2.435,00kr

Dom delarna som är grönmarkerade är mina och resten av delarna har jag beställt till moppen jag håller på och fixar. Dom ligger på Ica just nu men jag hämtar ut dom på lördag när jag kommer hem ifrån tjejen :)

Sen när jag har ställt in mopeden jag fixar ordentligt så ska jag förhandla om vad jag ska få betalt så kanske jag beställer lite annat godis till moppen sedan! Eller en gopro men vi får se! :) och efter det så blir det och sätta dit 17,5:an och resten som jag beställde! Uppdate kommer till helgen så vi hörs då! / Demuz

18 augusti
tja! har hänt en del nu! till och börja med så hämtade jag ut mina delar i lördags:
Bild

sen så hände det inte så mycket under helgen mer än att jag packade upp och gjorde i ordning delarna för montering.

dock på måndagen så skulle jag montera förgasaren men då märkte jag att gasvajern var ytterst lite för kort så moppen gasade av sig själv :(
men jag for då till lundströms skotersevice och fixade en ny gaswire för 60kr vilket jag tyckte var billigt till skillnad mot om man ska beställa från tex twostroke..

iaf så monterade jag den och kopplade in alla slangar och kablar och satt dit det nya luftfiltret osv och startade sedan upp motorn för första gången på nästan hela sommarlovet, och den gick rejält mycket jämnare och bättre nu jämfört med 12mm förgasaren! :)
märkte också att den var korrekt bestyckad för min setup så endast lite småpill på luft/blandskruv och tomgångsskruv behövdes.
Bild

efter det så satt jag dit min nya wingcooler och dom nya vikterna. märkte sedan direkt efter jag hade kört att kopplingsklockan endast var lite ljummen och innan så brände man sig på den gamla så den verkar iaf sköta sitt jobb bra! :)
Bild
Bild

efter det så kom jag på att jag hade rätt många oanvända grejer liggande här och var så jag samlade ihop allt och sorterade det fint i små påsar :roll:
Bild

sen så fick jag även hem en snabbgas till roxxen jag fixar så jag monterade den idag och ställde in förgasaren perfekt!
Bild
så imorgon kommer dom väll och hämtar den och då kommer jag ju och få lite cash :wink:

uppdaterar när det händer något nytt! kommer kanske en ny film på hur moppen går nu någon gång i nästa vecka :) men vi hörs! / Demuz[/spoiler]

lägesuppdate 2012-09-06

jahaja det har inte hänt så mycket med moppen då jag har börjat planera för ett nytt projekt vilket är en gammal nergången volvo-pv som jag har stora planer med!

det är farsans gamla som har stått i ett garage i väldigt många år men som har stått på våran gård i ett par år nu. och tanken är väl den att vi ska riva ner den i molekyler och renovera den och laga all rost osv och även snygga till den utan att det går till överdrift :) detta projekt kommer bli ett långt men intensivt projekt men även 100% seriöst.
och nu tänkte jag fråga er om det finns något intresse i att jag kanske lägger upp ett projekt på den? :)

lägger upp en omröstning och utifrån den och kommentarer så kommer jag avgöra om det finns nog med intresse för ett pv-projekt och isf så kommer jag och göra en ny tråd med pv-projektet inom en snar framtid :wink:


sen när det gäller moppen så har jag väll börjat tappa gnistan för och greja med den och jag känner att jag vill ha något nytt ordentligt och pilla med! :)

lägger upp en klipp som är slarvigt redigerat och filmat men som visar hur moppen går i dagsläget med en 17,5a monterad.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UtiVR0f_XGQ&feature=plcp
[/youtube]

se till och kommentera nu och rösta! :D
kommentera gärna å kom med åsikter! :)[/spoiler]
Senast redigerad av Demuz den 9 februari 2014, 00:24, redigerad totalt 158 gång.
Användarens profilbild
Mattyyy
Thai-Taxi
Inlägg: 2470
Blev medlem: 18 augusti 2011, 16:43
Ort: Eskilstuna
Kontakt:

Inlägg av Mattyyy »

Äntligen slänger du upp ett projekt! Har sett din ett par gånger på bilder och gillat den så ska verkligen följa det här så lycka till!
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

Mattyyy skrev:Äntligen slänger du upp ett projekt! Har sett din ett par gånger på bilder och gillat den så ska verkligen följa det här så lycka till!
tack så mycket! :)
Användarens profilbild
Jönköping
Kinaraket
Inlägg: 1075
Blev medlem: 7 juli 2011, 23:24

Inlägg av Jönköping »

Riktigt snygg, Ska följas :-)
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

uppdate!
Användarens profilbild
TrueBorn
Kinaraket
Inlägg: 853
Blev medlem: 26 juli 2011, 10:37

Inlägg av TrueBorn »

Vill ha ! :oops:
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

TrueBorn skrev:Vill ha ! :oops:


jaså det säger du :wink:
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

uppdate!
Användarens profilbild
PK
#DVAJJ
Inlägg: 5337
Blev medlem: 5 september 2010, 07:45
Ort: Lidköping

Inlägg av PK »

du har väll ändå inte lackat kylflänsarna på kylaren? -.-
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

PoWeRKinG skrev:du har väll ändå inte lackat kylflänsarna på kylaren? -.-


jo :oops: drog över dom med ett tunt lager bara ju :)
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

uppdate!
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

uppdate..
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

uppdate! kommentera gärna :wink: fast ni kanske tycker projektet är sämst :roll: eller så har ni helt enkelt tröttnat på alla aerox projekt :lol: men är mer uppdate-komentarer än andra ju :roll:
Användarens profilbild
Roxxen96
F.D Crew
Inlägg: 3295
Blev medlem: 13 juni 2011, 18:25

Inlägg av Roxxen96 »

Ser bra ut. Fortsätt uppdattera bara, så kommer det finns intresse att läsa och kommentera!
Användarens profilbild
JurpanS
Svårstartad skrothög
Inlägg: 178
Blev medlem: 7 februari 2012, 17:28
Ort: Ljusterö

Inlägg av JurpanS »

Riktigt nice fortsätt såhär :D
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

Roxxen96 skrev:Ser bra ut. Fortsätt uppdattera bara, så kommer det finns intresse att läsa och kommentera!


jo starten har ju varit lite seg men nu är jag igång! :)
JurpanS skrev:Riktigt nice fortsätt såhär :D

tack! :)
Användarens profilbild
Riejuman
Gasres
Inlägg: 1560
Blev medlem: 2 juni 2011, 21:45
Ort: vasa

Inlägg av Riejuman »

resultatet blev riktigt snyggt på det du lyligen lackat :D
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

Riejuman skrev:resultatet blev riktigt snyggt på det du lyligen lackat :D


ja jag är faktiskt rätt nöjd själv :P bättre bilder kommer i morgon! :)
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

sådär! snyggat till projektråden lite nu och även lite uppdate! :)
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

liten uppdate :)
Användarens profilbild
Victorh
F.D Crew
Inlägg: 4176
Blev medlem: 29 maj 2011, 09:35
Ort: Vasa, Finland

Inlägg av Victorh »

riktigt nice projekt måste jag säga! ^^
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

Victorh skrev:riktigt nice projekt måste jag säga! ^^

kul och höra! :)
Användarens profilbild
jesper178
Farsans gamla zündapp
Inlägg: 728
Blev medlem: 1 april 2010, 20:12
Ort: kungsbacka
Kontakt:

Inlägg av jesper178 »

demmuus95 skrev:
PoWeRKinG skrev:du har väll ändå inte lackat kylflänsarna på kylaren? -.-


jo :oops: drog över dom med ett tunt lager bara ju :)
Haha, powerking orkar inte ens svara igen xD
Bild
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

jesper178 skrev:
demmuus95 skrev:
PoWeRKinG skrev:du har väll ändå inte lackat kylflänsarna på kylaren? -.-


jo :oops: drog över dom med ett tunt lager bara ju :)
Haha, powerking orkar inte ens svara igen xD


hehe han kanske försökte dumförklara mig utan framgång så han la ner ^^
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

lite ny info :)
Användarens profilbild
Roxxen96
F.D Crew
Inlägg: 3295
Blev medlem: 13 juni 2011, 18:25

Inlägg av Roxxen96 »

Riktigt fräsch variatorkåpa inuti.. Blev riktigt avundsjuk på det. Min är riktigt sotig och jag vet inte riktigt hur jag ska göra rent den. :roll: Fixade med min kick anordning idag också, gjorde rent hela skiten och smörjde upp! Blev som ny!

Antar att din v-kåpa blästrades inuti och utanpå? :)

Riktigt bra jobbat hittils, och snyggt bankkort ;)
Användarens profilbild
timbooi23
Svårstartad skrothög
Inlägg: 154
Blev medlem: 12 maj 2010, 20:41
Ort: lerum

Inlägg av timbooi23 »

haha förjävla ballt bankkort! :D
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

Roxxen96 skrev:Riktigt fräsch variatorkåpa inuti.. Blev riktigt avundsjuk på det. Min är riktigt sotig och jag vet inte riktigt hur jag ska göra rent den. :roll: Fixade med min kick anordning idag också, gjorde rent hela skiten och smörjde upp! Blev som ny!

Antar att din v-kåpa blästrades inuti och utanpå? :)

Riktigt bra jobbat hittils, och snyggt bankkort ;)


tack :D jadu avfettning lär ju funka rätt bra? :), haha nice :wink: japp, tömde ur och blästrade hela kåpan :) tack! :D
timbooi23 skrev:haha förjävla ballt bankkort! :D

aa det blev bättre än jag hade hoppats på :wink:
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

liten lägesuppdate! :)
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

uppdate! :)
Användarens profilbild
slider_jeppe
Elmoped
Inlägg: 111
Blev medlem: 20 november 2011, 18:50
Ort: uddevalla

Inlägg av slider_jeppe »

oooh herre min skapare vilken bank kan man göra sådana kort äer swedbank???
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

slider_jeppe skrev:oooh herre min skapare vilken bank kan man göra sådana kort äer swedbank???


ja swedbank är det :)
Användarens profilbild
anthmyr
Yamaha Racing Team
Inlägg: 541
Blev medlem: 5 maj 2011, 19:02
Ort: partille

Inlägg av anthmyr »

Looking good ! :wink:
Yamaha Aerox/Neos/Slider / Beta RR 8)

Nerox- http://www.twostrokerider.se/forum/view ... hp?t=33282

Utseende är inte allt , men hur ofta runkar du till någons personlighet?
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

anthmyr skrev:Looking good ! :wink:


man tackar! :)
Användarens profilbild
Demuz
King of the street
Inlägg: 1933
Blev medlem: 20 september 2011, 23:02
Ort: Rättvik
Kontakt:

Inlägg av Demuz »

uppdate! :wink:
Skriv svar