Artikelarkivet

Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... , 210, 211, 212  Nästa

Visar artikel 3151 till 3165 av 3172 sökresultat.

Tuffa till din moped enkelt och billigt

TIPS: Tona Blinkers och lampor är olagligt men väldigt fräckt ute på gatan. Man kan tona sin glödlampa i t.ex. Den färgen moppen är i.

Kom igång med växlingen!

NYBÖRJARGUIDE: Sätt dig på moppen och rulla lite fram och tillbaka. Om det säger "stopp", alltså att du inte kan rulla mer än någon decimeter...

Grattis MoNgOn_

TÄVLING: Som utlovat lottar vi till och med 1:a Juli ut 10 stycken 200 kronors presentkort. Two Stroke Rider medlemmen ”MoNgOn_” kan nu logga in på shoppen och shoppa loss för hela 200 kronor helt GRATIS!

Lite allmänna tips!

TIPS: Här har ni några bra tips som ni kommer att få användning för. Bland annat om du har problem med att starta en kall motor, när det är dax att rengöra luftfiltret och hur du pimpar upp ditt gamla avgassystem m.m.

X-stunters

STUNTTEAM: Tim-Joel ”El0l” Bergman och Kari ”Charem” Andersson är sedan länge barndomsvänner. Allt började med att dem träffades i eneskolan. I skolan började de genast få kontakt.

Grattis glavander!

TÄVLING: Som utlovat lottar vi till och med 1:a Juli ut 10 stycken 200 kronors presentkort. Two Stroke Rider medlemmen ”glavander” kan nu logga in på shoppen och shoppa loss för hela 200 kronor helt GRATIS!

Början på en stunt karriär

GUIDE: Den här texten är riktad mot scooter stunting, vilket är lättare än cross/motard stunting. Självklart gäller det flesta av tipsen för vad du än stuntar med.

Serva moppen själv!

GUIDE: Att serva sin scooter kan vara en mindre rolig utgift. Därför har vi satt ihop en guide så du kan gå igenom allt som en mekaniker skulle gjort om du lämnat in din moped.

Högglanspolering i tre enkla steg

GUIDE: Nu när våren är kommen kan det vara tid att polera upp gamla Bettan.

Exklusiv intervju med Jimmie Sjöholm

PROFIL: Jag heter Jimmie och bor i Göteborg. Är 17 år och mitt stora intresse är Styling.

Lystring alla mopedister

TÄVLING: Passa på att registrera medlemskap innan den första juli så har du chansen att vinna ett presentkort på 200 kronor som du kan nyttja i Two Stroke Shoppen.

Skribenter sökes!

INFORMATiON: Extremsport tidningen edge Magazine i samarbete med twostroke.se lanserar snart en rykande ny nättidning. Vi kommer att skriva om det senaste inom moped och scooter.

Nu slår vi upp portarna

INFORMATION: Välkommen till Two Stroke Rider, den nystartade mopedportalen som kommer att hålla ett öga på mopedsverige. Du kommer få de senaste nyheterna, skönaste tävlingarna och alltid känna dig uppdaterad.

Race och stuntmeeting

MEETiNG: GBGMeet är Göteborgs ballaste Race och Stuntparty. Över 100 personer med egna mopeder träffas i Brodalens industriområde för att snacka, tävla, stunta och umgås.

Mer fart år folket!

TRiMNiNG: För dig som vill ha lite extra fart? Det finns många olika sorters strypningar, Här hittar du det mesta du behöver veta om dom flesta modeller.

Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... , 210, 211, 212  Nästa

Sök

Sökord

Kategori

 

Annons

annons