Artikelarkivet

Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... 209, 210, 211, 212  Nästa

Visar artikel 3136 till 3150 av 3172 sökresultat.

Ska du byta Munstycke?

GUIDE: Har du köpt Sportfilter och Du måste byta munstycke, kolla då in denna guide....

Lär dig lackera som proffsen!

GUIDE: Vi åkte ut till en lackeringsfirma i Göteborg som sysslar med billackeringar. Jimmie välkomnade oss och visade oss runt i hans nya lokal.

Vilket trimm lämpar sig bäst för dig?

GUIDE: Är du osäker på vilken Setup/Trimning du ska ha på din moped? Vet du inte vad en setup betyder? Frågar pappa vad en setup/trim är och hur mycket trim det är?

Osäker på dit tändstift?

GUIDE:Du kanske undrar vad ett tändstift gör? Kolla då in våran gryma tändstifts guide...

 

Ska du köpa begangnat?

GUIDE: Ja, Nu till sommaren är det många nya ”mopedåriga” som vill skaffa en moped till sommaren.

Two stroke Rider lanserar nya tjänster!

NYHET: Vi på TSR jobbar hårt för att våra medlemmar ska känna sig nöjda med sin vistelse på twostrokedier.se.

Mannen med stoppie-rekordet talar ut till twostrokerider!

REPOTAGE:Söndagen den tionde juni vaknade Kari Andersson och beslöt sig för att öva stoppies som han hade gjort dagen innan...

Hur du renoverar din cylinder

GUIDE: Att renovera en cylinder är bara inte att ta los den och torka av den och sedan sätta på den. Du måste alltid byta ut vissa saker när du Renoverar...

Vilken moped lämpar sig bäst för dig?

GUIDE: Välj rätt i moppe djungeln. Gillar du att köra snabbt och bli kallad Ghostrider i skolan? Är du en sån som drar på bakhjulet när brudarna är i närheten? Trött på bilen och vill ha något som drar mindre bensin?

Grattis Holman

TÄVLING: Som utlovat lottar vi till och med 1:a Juli ut 10 stycken 200 kronors presentkort. Two Stroke Rider medlemmen ”Holman” kan nu logga in på shoppen och shoppa loss för hela 200 kronor helt GRATIS!

Vinn en urskön Hebo crosshjälm!

TÄVLiNG: Vi förlänger fototävlingen en vecka till. I och med att vi på Two Stroke Rider lanserar vår nya sajt drar vi igång en fototävling som går i stunt och stylingens anda. OBS! Ny mailadress! 

Kortslutning?

GUIDE: Så fungerar elen på din moped. Tänk dig batteriet som en pump som pumpar ut elektricitet ur pluspolen på batteriet (röda kabeln) och suger in resterna i minus sidan (svarta kabeln).

Grattis Joxi

TÄVLING: Som utlovat lottar vi till och med 1:a Juli ut 10 stycken 200 kronors presentkort. Two Stroke Rider medlemmen ”Joxi” kan nu logga in på shoppen och shoppa loss för hela 200 kronor helt GRATIS!

GBGMeet 2007

BILDSPECIAL:  Som många av er vet så var det ett GBGMeet den 2 juni och det lockade ca 400 besökare och 200 mopeder. Allt gick väldigt bra och vi arrangörer vill tacka alla som var där och höll sig till ordningsreglerna. Vi vill även tacka Twostroke och Hebo för sponsringen.

Konsten att välja rätt handskar och hjälm

GUIDE: Hjälmen är det viktigaste skyddet och vi anser att hjälm bör bäras under den tid du kör din moped.

Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... 209, 210, 211, 212  Nästa

Sök

Sökord

Kategori

 

Annons

annons