headerstunt_720

För en tid sedan drog vi igång ett TSR stuntteam där våra duktiga stuntare i forumet fick chansen att ansöka och vara med och visa upp sina kunskaper.

Det har legat lite på is men nu ska vi dra igång det och söker nu stuntare där ute som skulle vilja vara med och starta upp ett FETT team igen.

Teammedlemmar kommer få
lite krav på sig, så som publicering av bilder och filmer relativt ofta. Hjälpa nybörjare och eventuellt även skriva lite guider relaterade till stunting, setup, modeller samt tips och råd.

Medlemmar kommer att läggas till när vi moderatorer och TSR-Crew diskuterat personen. Vi kommer de närmaste dagarna börja kasta in personer som vi redan vet sitter på bra kunskaper sen tar vi emot ansökningar (kommer skapas en tråd för det)

De som blivit antagna kommer få en egen titel under sina namn och vi kommer utforma en logotyp för stuntteamet som får sättas på profilbilden.

Det kommer tillkomma en egen forumdel där medlemmarna i TSR Stunt Team postar och visar upp sina kunskaper och hjälper folk är tanken. Den är dock inte spikad än men det lutar åt det.

Tråd:
http://www.twostrokerider.se/forum/viewtopic.php?t=39992

/Jonas

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (22)

Skriven av stunt 4 life 2012-07-24 16:26

synd att man har slutat! :P

Skriven av SickRazer 2012-07-24 15:43

Stuntar inte själv men låter grymt!

Gå till sida Föregående  1, 2, 3