Äntligen FREDAG!

I denna veckas äntligen Fredag skriver GurkMarmelad en intervju/avskedstal till Mura.

Denna vecka kommer jag (GurkMarmelad) testa något nytt istället för att ha en "vanlig" intervju. Intervju kommer skrivas i berättarform, så vi får väl se vad ni tycker!

Martin Ödahl går under namnet Mura här på TSR och har gjort sig "känd" genom att hjälpa många med dagliga problem med sina mopeder och fordon. Martin är en väldigt allvetande person och tar bra hand om alla medlemmar på forumet, så han lyckades klättra till toppen och bli moderator.
Som moderator har han ett rätt så stort ansvar då han måste se till att forumet flyter på bra och att alla följer de regler som finns.

mura_001_700

När han var ca tio år gammal fick han upp ögonen för fiddy som han började köra lite smått med hemma på gården och sedan när han märkte hur roligt det var så köpte han nya fiddys som både var starkare och bättre. När de små fiddy-crossarna blev för små och klena så bytte Martin upp sig till en Suzuki RM250 vilket var lite stort i början, men han fick upp vanan snabbt och ersatte fiddy med den.
Han började köra på crossbana en säsong men det var inget han fastnade för så nu använder han crossen till att leka runt på grusvägar och åkrar samt att han tar den till närliggande ICA.
Han skaffade sig en yamaha dt50x som var en bra daily driver till skolan och kompisar, men den såldes sedan när han inte behövde den längre. Han skaffade även sig en liten ciao som han rustade upp. När Martin sedan skulle köpa bil så blev det en Mitsubishi EVO men den såldes ganska så snabbt och ersattes av en EVO 3 som han fortfarande har kvar i nuläget.

mura_002_700

Martin bor hemma med sina föräldrar och två syskon för tillfället då de andra två redan har flyttat ut och köpt lägenhet.
Han trivs ju såklart bra hemma men han funderar också på att flytta ut, men på grund av att inte har något jobb för tillfället så blir det svårt då det kostar en hel del att köpa/hyra egen bostad.
Martin är utbildad på fordonsprogrammet med inriktning till karosseri så det borde inte vara så svårt för honom att hitta jobb inom nära framtid. Men han har en flickvän som gärna tar emot honom när han inte orkar med familjen ;)
Han är utbildad till att jobba med karosseri men ändå så är hans framtidsplaner att jobba inom datorer där han vill bygga, överklocka och programmera datorer.

mura_003_700

Martin har varit registrerad på TSR ända sedan 2008 och började smått med att hjälpa andra samt att lära sig nya saker. När åren gick så jobbade han sig upp i rank och blev moderator vilket var ett ganska stort ansvar så det var svårt att hålla sig lika aktiv som han var förut. Sen så fick han lite personliga problem och då blev han väldigt aktiv på forumet vilket var ett bra tidsfördriv men nu på senaste har han varit väldigt inaktiv då det finns bättre saker att göra i livet så han har nu tagit beslutet att avgå från att vara moderator.

Vi alla hoppas att Martin kommer tillbaka till forumet någon gång då han varit till stor hjälp många gånger. Så med detta tackar vi dig Martin för den tid du spenderat på TSR och önskar dig lycka till.

mura_004_700

Martin - "Jag vill tacka er alla på TSR för denna tid vi haft tillsammans, men Victorh, Axel, Bensinskalle och Sami ska ha stora tack för att ni har varit riktigt sköna snubbar! Och Jonas, om du läser detta, så vill jag tacka dig stort för allt du har gjort. Saknar dig min lilla leverpastej"

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (10)

Skriven av GurkMarmelad 2015-03-03 19:58

Härligt att få alla positiva kommentarer! :)

Skriven av Victorh 2015-03-03 13:20

Länge sedan jag skrivit något här på tsr men läser nog alltid då och då saker här!
Fint reportage av vår guldklimp Mura som fäller brudar som domino brickor med sitt långa hår!
Mura du har alltid varit älskad och kommer alltid vara det!

Skriven av Mura 2015-03-02 21:22

kommer inte lämna forumet eller 2takt på LÄNGE var inte orolig hasse :)

Skriven av HasSse666 2015-03-02 20:31

Bra skrivet \"Gurkis\".
Hoppas MURA inte glömmer bort oss helt?
Kanske han kommer tillbaka som \"återfallsmopedist\"?
Lycka till med allt

Skriven av Speedway 2015-02-28 11:33

Grymt!
Du får titta in någon gång i framtiden och styra upp mura ;)

Skriven av Mura 2015-02-28 02:26

tack broder!

Skriven av Tuta 2015-02-27 20:52

Jag älskar dig och dina urgulliga lockar Mura

Skriven av Persson97 2015-02-27 17:23

Kul med berättartext!

Får tacka dig mura för allt jobb du gjort och för att du varit en go kolega ända sen jag kom in i crewgänget!

Önskar fortsatt gott och hoppas du tittar till oss någon gång i framtiden!

Skriven av DEA!! 2015-02-27 15:09

Riktig bra intervju!

Jaadu Mura vi registrerade oss ganska samtidigt så det är träligt att du försvinner!

Skriven av Arkstar 2015-02-27 09:40

Bra intervju Gurka!
Gillar faktiskt berättarformen mer!

Men jävlar va söt Mura är