Äntligen FREDAG!

I denna veckas Äntligen FREDAG gör Gurkmarmelad en intervju med Hugge66.

Veckans intervju

Tjenare Hugge! Vi kan ta och börja denna intervju med att du tar och berättar om dig själv!

Tjenare! Jag är en 17-årig grabb som bor i Vallåkra (Helsingborg). Är väldigt motorintresserad inom mopeder för tillfället, men har börjat titta mer på bilar nu!

hugge66_001_960

Är intresset för bil störst eller hur väger det sig emot mopeder?

För tillfället är det mopeder skulle jag säga speciellt när jag börjat få ihop min racingmoppe som även finns som projekt här på TSR, sen har jag redan skaffat bil en Audi 80 coupe med 2.6l v6!

hugge66_002_700_01

Går bilar i familjen så att du har verkstad tillsammans i släkten eller vart mekar du?

Min pappa har ett mekaniskt företag där de bygger mycket saker inom livsmedelsindustrin därav har jag tillgång till alla sorters maskiner även material. Sen har vi renoverat en litet garage där jag bor så har även ett nyrenoverat garage där det får plats två bilar!

Att ha tillgång till maskiner i alla dess sorter är alltid bra när man mekar. Finns det några planer för Audin?

Absolut, har allt utom fräs! Nej tyvärr inte då den inte är en quattro! Men har renoverat 17-tumsfälgarna, gjort spacerplattor och tigat ihop ett 2,5 tums avgassystem i rostfritt med racekatt!

hugge66_003_700

Man gör vad som går ;) Vad för fordon har du haft under åren?

Precis! Min första moped var en Crescent compact som jag helrenoverade och har kvar ännu idag! Har även haft piaggio typhoon, yamaha aerox, beta rr sm, två stycken roxon duel, varav en jag har kvar, derbi drd racing (mitt pågående projekt), honda cr85 2005, ktm 125 2006a, malaguti firefox, yamaha slider, skoda 1.9d pickup, sen slutligen har jag en volvo duett a-traktor.

hugge66_004_700

hugge66_005_700_01

hugge66_006_700

hugge66_007_700

Det var ingen dålig historia av fordon!
Vad tycker du om att göra på fritiden då?

Nä varit en del! Beror på om de är vinter eller sommar på vintern är det mek nonstop! Och på sommaren är det stunt som gäller samt att spendera tid med kompisarna.

hugge66_008_700

Hur kommer det sig att du började trimma mopeder?

Främst för att det var roligare och bättre att stunta med mer effekt, sen även att man aldrig låg sist när man skulle någonstans med polarna.

hugge66_009_700

Berätta lite om ditt nuvarande projekt för dem som inte sett din tråd!

Det är en derbi drd racing från 2003 som byggs om för strippen! Ramen har blivit ombyggd rejält och motorn trimmad! Sen massa andra saker såsom styrdämpare, slicks, 310mm skiva fram, beta rr sm hjul, förlängd sving och egengjorda gaffelben i aluminium!

hugge66_010_700

Det är ett riktigt intressant projekt må jag lova.
Är det några stora planer för strippen eller kör du bara för att bevisa att du kan?

Tack så mycket! Haha, vill inte uttala mig något då jag är nybörjare inom detta och mitt första bygge men vi får se vad som händer! Ska försöka iallafall komma upp på någon tävling i Stockholmstrakten.

hugge66_011_700

Men du har tänkt att sätta hojen för enbart strippen och försöka skapa en karriär eller hur har du tänkt?

Ja, är tänkt att den ska köra på strippen men blir väl att åka till affären någon dag haha, vi får se hur det spårar kanske man får såsäga blodad tand och bygger något annat chassi och värre motor.

Vad gör du när du inte mekar med fordon då? Hur är det med utbildning, vad går du för linje?

Tar det mest lugnt och tänker på vad jag ska göra nästa gång jag mekar haha! Jag går en industriteknisk linje med inriktning på CNC går även ett så kallat högskole-spår där jag går lite mindre i verkstaden än vad de andra gör och läser mer teori så jag kan senare läsa på högskola!

Vart kommer dina kunskaper ifrån? Är det långa nätter på internet eller är du en typ som gillar att experimentera?

Det mesta kommer från min far som jag började meka smått med när jag var mindre och han har byggt dragrace bilar och kört dragrace bilar själv, så han kan en del! Sen så har jag "experimenterat" och lärt mig mycket själv också.

Har du någon historia från när du träffade polisen, ramlade eller när du gjort något riktigt klantigt?

Som tur är har polisen aldrig fått tag i mig! Annars har det väl varit lite stoppies som gått fel, speciellt att träna stoppies i december är nog det klantigaste jag gjort...

hugge66_012_960

Då tror jag vi avslutar denna intervju här. Säg några bra sista ord ;)

Okej tack för att man fick vara med!

hugge66_013_960

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (6)

Skriven av Max99 2015-01-11 13:29

Grym intervju! :)

Skriven av GurkMarmelad 2015-01-09 19:27

Kul att intervjun var uppskattad! :)

Skriven av Vikke2 2015-01-09 16:02

bra intervju :)

Skriven av JensCarlvik 2015-01-09 16:00

Coolt. Mycket intressant artikel.

Skriven av TS-Daniel 2015-01-09 12:58

Det är Gurkmarmelad som levererar även denna vecka! (skrev in det i artikeln nu)...

Skriven av Mura 2015-01-09 12:38

vem har gjort intervjun? riktigt bra iallafall med många frågor och unika :)