Var med och vinn en Actionsport kamera med Two Stroke Rider.
 Tävlingen avgörs på söndagen den 15juli!

Vi på Two stroke rider har dragit igång Sveriges tuffaste kamera tävling, kameran är en super tålig Actionsport kamera. Har du den bästa 30 ords motiveringen för att vara med i tävlingen?
Actioncam tävlingen är en tävling där alla medlemmar med profil bild har chansen att vinna en Actionsport cam. Surfa in och bli medlem, skriv en 30ords motivering i komentar rutan nedanför!
Regler:
*Skriv en skrämmande bra 30 ords motivering - Skriv in eran 30ords motivering i komentar rutan nedanför!                                                      
*Du måste vara medlem på Two Stroke Rider
*Du måste ha en Profilbild
Vinsten:

Actionkameran, kallad ATC2000 (All Terrain Camera) väger 125 gram och är idealisk för skateboardåkare, MTB-cyklister, crossåkare, skid- och snowboardåkare, klättrare, ryttare, surfare och alla andra som sysslar med actionsporter och stunting.
Kameran fästs enkelt på t ex en hjälm, ett cykelstyre eller på ett fordon. Den filmar med en upplösning upp till 640x480 pixlar och 30 bilder/sek och lagrar videoklippen i AVI-format på ett inbyggt minne på 32 MB. Lagringsminnet kan utökas till 2 GB med ett SD minneskort (Secure Digital).
Den inbyggda displayen visar bland annat inspelad tid och kvarvarande batteriladdning. På baksidan finns både USB- och RCA-kontakter, vilket gör att videoklippen kan spelas   upp direkt på en pc eller en tv. Det är därmed också lätt att lägga ut klippen på internet, t ex YouTube. Kameran drivs med två vanliga AA-batterier.
Kameran är mycket robust för att tåla både stötar och slag. Den är också vattentät ner till 3 meters djup, vilket gör att den kan användas även för att filma vattensporter.
ATC2000 säljs via Oregon Scientificsåterförsäljare  -
se
www.oregonscientific.se
Pris:   Ca 1 500 kronor (inkl moms)
/Redaktionen

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Kommentarer (2)

Skriven av lovet_93 2010-08-17 16:17

245

Skriven av Honda<3 2008-03-06 19:07

Är de akution?? haha aja 244 kr dåe xD